Ciolacu tranșează problema moțiunii: "PSD-ALDE are suficiente voturi încât aceasta să nu treacă"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a anunțat, marți, referitor la moțiunea de cenzură pe care Opoziția a anunțat că o va depune cel mai probabil miercuri, că Alianța PSD-ALDE are suficiente voturi încât aceasta să nu treacă în Parlament, transmite Mediafax. 

"Avem suficiente voturi ca moțiunea să nu treacă. Nu este nicio problemă. Vorbim de o moțiune care încă nici nu a fost depusă. Alianța PSD+ALDE are suficiente voturi cât să nu treacă moțiunea, matematic vorbind. Vorbim de o moțiune care încă nici nu a fost depusă, vorbim de o săptămână de ea, poate nici nu o mai depun. Noi dorim, la fel ca și Opoziția, ca această moțiune să intre cât mai repede la vot. După ce o depune, vedem ce cuprinde moțiunea și așa mai departe. Moțiunea nu va trece și nu văd alte probleme", a declarat Marcel Ciolacu.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că Opoziția va depune moțiunea de cenzură în cel mai scurt timp, posibil chiar miercuri, adăugâd că se poartă discuții inclusiv cu parlamentari ai PSD și ALDE. "Discuțiile continuă până la depunerea moțiunii de cenzură. Dorința noastră este să depunem moțiunea într-un timp cât mai scurt, probabil miercuri", a declarat Ludovic Orban.

Președintele PNL a adăugat că se vor purta discuții cu parlamentarii partidelor de guvernare, PSD și ALDE, pentru atragerea a cât mai multor voturi pentru moțiunea de cenzură.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel