Ciobanul român dispărut după ce i s-a înecat turma de oi în pârâu, găsit: Plecase să-și caute un alt patron

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O familie de fermieri a anunțat poliţia, în urmă cu două zile, că zeci de animale care le aparţineau au fost găsite înecate într-un pârâu, iar ciobanul care le avea în grijă este de negăsit. Astăzi, bărbatul a fost identificat.

Familia Trăistaru are o fermă de animale în localitatea Bobiceşti din judeţul Olt. Ciobanul pleca cu turma de la fermă în fiecare dimineaţă şi se întorcea cu animalele în jurul orei 17.00. Văzând că ciobanul nu a adus oile, au plecat în căutarea lor. Așa au găsit 70 din cele 100 de i cu care plecase ciobanul înecate într-un pârâu. ciobanul și 30 de ovine lipseau însă.

„Am crezut că ciobanul a fugit, că ne-a lăsat baltă. De dimineaţă am văzut că lipseşte berbecul ăla, oaia aia… Şi le-am luat la numărat, aşa am văzut că nu sunt toate. (…) Le-am găsit moarte în Burlui, iar pe cioban, niciunde“, a spus, îngrijorată, femeia pentru care lucra ciobanul Florică.

Poliţia a fost anunţată şi a demarat căutările. Ciobanul căutat este un bărbat de peste 50 ani, din Corbeni – Balş. El a fost găsit în cursul zile de astăzi.

Ciobanul găsit, oile ba

 

„Astăzi, 22 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bobicesti, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat bărbatul, în vârstă de 50 de ani, plecat voluntar de la domiciliu. Reamintim că poliţiştii au fost sesizaţi în data de 20 ianuarie a.c., cu privire la faptul bărbatul, în vârstă de 50 de ani, nu poate fi găsit.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bobiceşti au depistat bărbatul pe raza comunei Voineasa, judeţul Olt. In perioada plecării de la domiciliu acesta s-ar fi deplasat în judeţul Vâlcea pentru a căuta un loc de muncă. Momentan bărbatul este prezent la sediul Postului de Poliţie Voineasa, unde este audiat“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alexandra Dicu.

Ciobanul Florică nu se afla pentru prima dată în slujba fermierului din Bobiceşti. Angajatorul său crede că fie s-a speriat de pagubă, fugoind, fie a avut o înţelegere cu cineva, pentru a fura animalele. Pare surpinzător, însă, că s-a gândit să renunţe la o situaţie destul de convenabilă pentru el, crede soţia fermierului, pentru că-i asigurau ciobanului salariu, dar şi condiţii de trai în mijlocul familiei lor. Acum, cei doi fermieri vor să știe ce s-a întâmplat de fapt cu oile lor și unde sunt celelalte animale care lipsesc.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel