EXCLUSIV  Cine conduce, de fapt, Ministerul Transportorilor? Cătălin Drulă: Grindeanu e plecat, a lăsat pe altcineva 

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
Grindeanu și Drulă se ceartă pe Facebook, iar autostrăzile României întârzie: „Nu poate minți o țara întreagă”/„Ăsta e pesedism pur”
Grindeanu și Drulă se ceartă pe Facebook, iar autostrăzile României întârzie: „Nu poate minți o țara întreagă”/„Ăsta e pesedism pur”

Cătălin Drulă spune că Sorin Grindeanu stă doar două zile la Ministerul Transporturilor, în rest, instituția ar fi condusă de un subsecretar de stat. 

"Domnul Grindeanu a inventat lucrul ăsta, mi se pare fascinant, în care stă așa și se uită ce se întâmplă prin domeniul transporturilor și comentează. De altfel, nu e singurul minister cu miniștri comentatori. Eu n-am văzut așa ceva, eu când eram la minister, dacă se întâmpla ceva, bine, lăudam echipa și mă bucuram, în primul rând că era un lucru bun pentru România. Dacă se întâmpla ceva rău, și e un domeniu enorm, cu 70 000 de angajați, mă durea ficatul, ca să spun așa și încercam să găsesc soluții și mă frământam și așa mai departe (...). Eu nu știam că se poate să fii și ministru comentator. Să te uiți, am văzut tot felul de declarații, 'am constatat, observ că' și altele. Domnule, ești responsabil de ce se întâmplă acolo. Dacă nu vrei să fii responsabil și e greu și eu vă zic că e al naibii de greu și am stat și la 11 noaptea cu șefii de la CFR, că domnule avem o problemă, s-a blocat un coridor. Mă gândeam că stau oamenii ăia acolo și așa mai departe. Dacă nu vrei asta pe umeri, nu te băga.

Înțeleg că domnul Grindeanu stă vreo două zile pe la Minister, iar în rest conduce un secretar de stat care e marele tartor de pe acolo. Lucrurile nu au cum să meargă mai departe astfel. România nu e o țară ca cele vestice sau nordice. În țările dezvoltate, lucrurile sunt atât de bine puse la punct încât poți să pui pe oricine ministru și efectul nu este foarte rău pentru că aparatul știe ce are de făcut. România nu este o țară care să aibă o astfel de administrație. România are nevoie de oameni pricepuți, reformiști și curajoși ca să obțină rezultate," a spus Grindeanu pentru StiriDiaspora.ro.

Video: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel