Cinci patinoare din Europa pe care trebuie neapărat să le vizitezi de sărbători: Un oraș din România este în top

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Cinci patinoare din Europa pe care trebuie neapărat să le vizitezi de sărbători: Un oraș din România este în top / Foto: Unsplash
Cinci patinoare din Europa pe care trebuie neapărat să le vizitezi de sărbători: Un oraș din România este în top / Foto: Unsplash

Se apropie sezonul sărbătorilor, iar piețele de Crăciun din Europa sunt pregătite să vă ofere experiențe magice, mai ales atunci când vine vorba de patinajul pe gheață. 

Indiferent dacă alegeți să sărbătoriți în Marea Britanie, Polonia, România sau oriunde altundeva în Europa, aceste destinații vă invită să vă puneți patinele de gheață și să vă bucurați de atmosfera festivă. Iată cinci patinoare din Europa pe care trebuie neapărat să le vizitezi de sărbători.

 

1. Varșovia - Polonia: De la 25 noiembrie 2023 la 6 ianuarie 2024

 

Anul acesta mergeți la patinaj pe gheață în cea mai bună destinație de Crăciun pentru patinaj și una dintre cele mai frumoase piețe de Crăciun din Polonia.

Piața de Crăciun din Varșovia este unul dintre primii vestitori ai Crăciunului în oraș. La sfârșitul lunii noiembrie, lângă zidurile de apărare ale Orașului Vechi, apar standuri colorate, care deschid un sezon de atracții și divertisment de iarnă.

Sunetele colindelor tradiționale de Crăciun și mirosul prăjiturilor de turtă dulce te încurajează să încetinești și să faci cumpărături de Crăciun. Aici puteți găsi ornamente decorate manual, pulovere de lână, căciuli și eșarfe, precum și preparate din bucătăria regională. O ceașcă de ciocolată caldă sau de vin fiert vă va încălzi pe vreme geroasă. 

Cum să ajungeți acolo: Rezervați-vă zborurile spre Varșovia, cazarea și tururile și activitățile din Varșovia.

Unde să vă cazați: "Hotel Gromada Warszawa Centrum" este un hotel de 3 stele situat în centrul Varșoviei.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Варшава здесь | Новости Варшавы ❤️ (@warsaw.here)

 

2. Nottingham - Marea Britanie: De la 18 noiembrie până la 31 decembrie 2023

 

Mergeți la patinaj pe gheață la una dintre cele mai bune piețe de Crăciun din Marea Britanie, Nottingham. Crăciunul revine în Nottingham cu cel mai mare eveniment din East Midlands! Cel mai bun lucru este că intrarea la Nottingham Winter Wonderland este GRATUITĂ!!! Cu atracțiile, barurile și locurile de cumpărături preferate din anii precedenți, acesta este locul perfect pentru a vă îmbia în spiritul Crăciunului.

Petreceți ore întregi parcurgând peste 70 de standuri tradiționale, în stil bavarez, căutând cadoul perfect și degustând delicioasele brânzeturi de casă și artizanale, chutney-uri și ciocolată oferite. 

În timpul sejurului dumneavoastră, vizitați cele mai bune piețe de Crăciun din Regatul Unit, cele mai bune castele din Anglia, cele mai bune minuni ale naturii din Anglia și cele mai frumoase destinații secrete din Anglia. 

Cum să ajungi acolo: Rezervați-vă zborurile către Aeroportul Birmingham sau Manchester

Unde să vă cazați: "Crowne Plaza Nottingham". În inima orașului Nottingham.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de @itsme_dorothee

 

3. Craiova - România: De la 17 noiembrie 2023 la 2 ianuarie 2024

 

În acest an vizitați Piața de Crăciun din Craiova, premiată de 3 ori printre cele mai bune piețe de Crăciun din Europa, și descoperiți unul dintre cele mai bune patinoare de Crăciun din Europa.

Craiova este un oraș cu oameni creativi și generoși, cu clădiri vechi și spații verzi uimitoare, cu atmosferă bună și tradiții și gastronomie fascinante. Craiova, care este o destinație pe tot parcursul anului, este pur și simplu spectaculoasă de Crăciun.

Anul acesta, Craiova Christmas Market se deschide pe 17 noiembrie 2023 cu The Artist Awards - un show spectaculos cu cei mai importanți artiști români și durează până pe 2 ianuarie 2024.

Pentru un eveniment de succes, Primăria Craiova a distribuit diferitele evenimente de Crăciun, piețele, patinoarul, concertele, atelierele de creație, standurile de mâncare în patru locuri diferite din oraș - Piața Mihai Viteazul, Centrul Vechi (Piața Frații Buzești), Piața William Shakespeare și zona Fântânii Doljene.

Cum să ajungi acolo: Rezervați-vă zborurile către Craiova.

Unde să vă cazați: "Hotel Splendide 1900" situat în inima orașului Craiova sau zecile de Airbnb-uri din centru.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Tripigo - Adventures (@tripigo.ro)

 

4. Zagreb - Croația: De la 2 decembrie 2023 la 7 ianuarie 2024

 

Piața de Crăciun Advent Zagreb Christmas Market vă duce înapoi în copilărie: Ia-ți jucăria preferată și călătorește în alte vremuri! Luminile calde dau un sentiment de bun venit. Ne ținem mâinile calde cu o ceașcă de vin fiert sau ciocolată caldă. Fețele zâmbitoare răspândesc un sentiment de dragoste. Colindele grațioase de Crăciun din balcoane dansează în aer împreună cu fulgii de zăpadă. Este magia Crăciunului pe care numai Zagreb o poate oferi în timpul Adventului.

În ultimii cinci ani, Advent Zagreb a devenit o destinație pentru vizitatorii din Croația și din întreaga lume, datorită atmosferei de neegalat, ofertei largi, diverselor facilități de însoțire și ospitalității localnicilor care profită de această perioadă magică a anului pentru a-și prezenta orașul în toată splendoarea. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că, timp de trei ani la rând, a primit premiul pentru cea mai bună piață de Crăciun din Europa.

Rezervați-vă zborurile și cazarea la cel mai bun preț, precum și excursiile și activitățile din Zagreb, cum ar fi "Panoramic Bus: Zagreb City Tour".

Cum să ajungeți acolo: Rezervați-vă zborurile spre Zagreb.

Unde să vă cazați: "Esplanade Hotel", lângă gara principală.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Zagreb Tourist Board (@zagrebtourist)

 

5. Londra - Marea Britanie: De la 24 noiembrie 2023 la 3 ianuarie 2024

 

Destinația spectaculoasă de Crăciun din Londra - Hyde Park Winter Wonderland revine în noiembrie 2023 pentru șase săptămâni interesante de festivități de iarnă cu intrare GRATUITĂ și chiar mai mult divertisment decât până acum. Cu mai mult de 100 de atracții și atracții la fața locului, există ceva pentru toată lumea.

Pentru cumpărătorii de Crăciun, există piața tradițională germană de Crăciun, cu peste 200 de căsuțe. Angels Christmas Market din Londra oferă cadouri și obiecte de artizanat neobișnuite și realizate manual.

În acest an, bucurați-vă de o experiență unică patinând pe gheață pe unul dintre cele mai frumoase patinoare de Crăciun din Europa.

Aveți nevoie de mai multă inspirație? Descoperiți "Cele mai bune piețe de Crăciun din Marea Britanie".

Cum să ajungeți acolo: Rezervați-vă zborurile spre Londra și transferul.

Unde să vă cazați: "The Chamberlain", în apropiere de Turnul Londrei. inclusiv ceramică, lumânări, bijuterii, jucării din lemn, scene de nativitate și decorațiuni de Crăciun.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Michel Diaz (@misiddons)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel