Chiriaș din Cluj, revoltat după ce a fost pus să cotizeze 21 lei pentru înmormântarea vecinei

Narcis Popa |
Data publicării:

Un chiriaș din municipiul Cluj-Napoca este revoltat de faptul că a fost pus să cotizeze pentru înmormântarea vecinei. Acesta a fost taxat cu suma de 21 lei. 

Chiriașul spune că locuiește de patru luni în locație, iar vecina care a murit nici măcar nu locuiește cu el în scară. Acesta a cerut părerea oamenilor pe internet, cerând sfaturi în această privință. Acesta menționează că i se pare revoltător că nu a fost întrebat niciodată dacă vrea să cotizeze și că s-a trezit pur și simplu cu suma "aruncată" în factură. 

„Bună. Voiam să vă întreb și pe voi deoarece nu am mai auzit de asta și poate am trăit eu sub bananier. Vi se pare normal ca eu chiriaș de 4 luni (irelevant și dacă eram de 4 ani sau de 2 zile numa) să cotizez prin factura blocului înmormântarea cuiva de la 2 scări distanță? 

Mi-a venit azi factura și m-am trezit în  ultimul rand cu o ceva nou de m-a lăsat mască. Vă las poza mai jos.

Întâmplarea e la Cluj, unde altundeva? 

 

Țin să menționez ca nu am fost întrebați sau ceva. Ne-am trezit numa cu acest adaos în factură. Nu e vorba de bani, ca nu-i mult, e vorba ca nu e ok sa adaugi in facturi la oameni cotizatii la înmormântarea de la o vecină cu două scări distanță. Chiar sunt curios ce parere aveti despre aceasta chestie. Și da, ați ghicit, întâmplarea e în Cluj, unde altundeva oricum? Orașul tuturor posibilităților," a scris chiriașul pe un grup de Facebook. 

Temându-se de reacțiile oamenilor, acesta nu a dorit ca internauții să-i vadă identitatea apelând la opțiunea de mesaj anonim pe grupul respectiv de Facebook. 

În total, chiriașul a avut de plată la întreținere 221 lei pentru o singură lună de locuit. 

Iată fotografia cu factura prezentată de chiriaș: 

2. -imagine fara descriere- (da917a7834842959f927de77215cbd3c.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel