China înregistrează cel mai mare număr de îmbolnăviri din aprilie și până acum

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Numărul total de cazuri de infecții cu noul coronavirus a ajuns luni la 16.420.289, din care 10.048.052 sunt pacienți vindecați, în timp ce 652.256 de oameni și-au pierdut viața, potrivit worldometers.info. China a înregistrat luni 61 de noi cazuri de infecții cu coronavirus, cel mai mare număr de cazuri confirmat din aprilie și până acum.

China a înregistrat luni 61 de noi cazuri de infecții cu coronavirus, cel mai mare număr de cazuri confirmat din aprilie și până acum, relatează AFP, acestea provenind din trei regiuni diferite și generând temeri legate de izbucnirea celui de-al doilea val al epidemiei.

57 de cazuri locale au fost confirmate în provincia din nord-vest Xinjiang, potrivit Comisiei Naționale de Sănătate. De latfel, la jumătatea lunii iulie, un focar de îmbolnăviri a fost identificat în capitala regiunii Urumqi.

Alte 14 cazuri au fost înregistrate în provincia din nord-est Liaoning. Două cazuri au fost identificate în provincia Jilin de lângă granița cu Coreea de Nord, primele din mai și până acum, iar alte patru cazuri au fost confirmate luni, ele provenind însă din afara țării.

Este cel mai mare bilanț de îmbolnăviri din 14 aprilie. La acea dată erau înregistrate 89 de cazuri, majoritatea aduse din afara țării, potrivit HotNews.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel