Chiftele din porumb cu brânză: Fragede, aromate și foarte gustoase. Încearcă chiar astăzi această rețetă simplă și rapidă!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Chiftele din porumb cu brânză: Fragede, aromate și foarte gustoase. Încearcă chiar astăzi această rețetă simplă și rapidă! FOTO: captură video YouTube @ Nataliya Mashika
Chiftele din porumb cu brânză: Fragede, aromate și foarte gustoase. Încearcă chiar astăzi această rețetă simplă și rapidă! FOTO: captură video YouTube @ Nataliya Mashika

Chiftele din terci de porumb cu brânză sunt chiftele neîndulcite fragede, parfumate și foarte gustoase. 

Chiftele se prepară din terci de porumb cu adaos de brânză rasă și un ou crud. În timpul prăjirii chiftelelor, brânza se topește și în procesul de mâncat se întinde atât de frumos. Și deasupra - o crustă subțire crocantă de griș! Încearcă chiar astăzi această rețetă simplă și rapidă!

Din patru felii de pâine și un ou faci cel mai delicios mic-dejun. O rețetă rapidă: doar două ingrediente și 10 minute

 

Chiftele din terci de porumb cu brânză - Ingrediente (pentru patru porții)

 

- făină de porumb - 150 de grame

- griș (pentru pane) - 50 de grame

- brânză tare - 100 de grame

- apă - 800 de mililitri

- ou - 1 bucată

- ulei vegetal - 40 de mililitri

- sare după gust

- piper negru măcinat după gust.

Cremă tartinabilă de mazăre, un înlocuitor sănătos pentru pateurile industriale. Dacă vrei să te lingi pe degete, gătește această rețetă rapidă!

 

Chiftele din terci de porumb cu brânză - Mod de preparare

 

Pentru început, pregătiți ingredientele necesare, apoi trebuie să gătiți terciul de porumb. Dacă faceți acest lucru în avans, să zicem, seara, timpul de gătire pentru chiftele se va reduce semnificativ, deoarece terciul de porumb este gătit din timp. Deci, măsurați cantitatea necesară de făină de porumb și turnați într-un ceaun sau o tigaie cu pereți groși.

Se toarnă făina de porumb cu apă rece curată și se pune pe foc puternic. Când apa fierbe, stinge focul. Adăugați sare și amestecați.

Apoi fierbeți terciul timp de 35-40 de minute. Sunt aproximativ 600 de grame de terci finit.

Transferați terciul într-un castron și acoperiți cu folie alimentară. Lăsați terciul să se răcească complet.

Când terciul de porumb s-a răcit, amestecați-l bine.

Se răzuiește brânza tare pe răzătoarea grosieră și se adaugă în terciul de porumb.

Bateți oul aici, adăugați piper negru măcinat. 

Se amestecă terciul cu brânză și ou.

Pate rafinat din ouă fierte. După această rețetă nu o să le mai mănânci altfel!

Cu mâinile umede, formați chiftele din terci de porumb și dați-le pe toate părțile în griș.

Se încălzește uleiul vegetal într-o tigaie și se pun chiftelele de porumb în el.

Prăjiți chiftelele de porumb la foc mare timp de aproximativ 1 minut pe fiecare parte, până se rumenește.

Astfel, prăjiți toate chiftelele și sunt gata!

Puteți servi aceste chifteluțe în loc de garnitură sau simple la micul dejun.

De asemenea, chiftelele din terci de porumb vor fi un preparat independent excelent.

Bucură-te de masa ta! Poftă bună!

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt                
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g                
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G                

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel