Chec rafinat din doar trei ingrediente. Este gata în 5 minute și te va cuceri iremediabil

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Chec rafinat din doar trei ingrediente. Este gata în 5 minute și te va cuceri iremediabil
Chec rafinat din doar trei ingrediente. Este gata în 5 minute și te va cuceri iremediabil

Mulți dintre noi își doresc să  pregătească un deset delicios, pe care să-l servească împreună cu cei dragi, însă nu dispun de timp liber. Prin urmare, astăzi vom descoperi rețeta unui chec, care este o soluție perfectă pentru toată lumea. Este vorba despre un chec super moale de ciocolată și nucă de cocos, data în câteva minute. Sună incredibil, dar este adevărat.

Ingrediente pentru blat:


250 gr de biscuiți de ciocolată;
250 ml lapte;
8 gr de praf de copt.

 

Chec rafinat din doar trei ingrediente. Este gata în 5 minute și te va cuceri iremediabil. Pașii de urmat 


Rupem biscuiții de ciocolată în bucăți mici și îi punem în mixer. Tocăm biscuiții bine până îi transformăm în pulbere. Ulterior, mutăm pulberea de biscuiți într-un recipient. Începem să adăugăm laptele peste pulberea de biscuiți și amestecăm cu ajutorul unei spatule. Laptele trebuie turnat treptat, continuând să amestecăm, până când îl încorporăm. La final, adăugăm și praful de copt, continuând mereu să amestecăm.

 

Vedeți și: Biscuiți crocanți de ciocolată. Aveți nevoie de două ingrediente pentru un desert delicios, cu doar 50 de calorii

 

Acum luăm o tavă de 18 cm și o acoperim cu hârtie pergament. Apoi transferăm aluatul în tigaie și îl nivelăm cu o spatulă. Asta este tot. Este incredibil, dar adevărat. Avem nevoie de doar trei ingrediente pentru a pregăti acest chec foarte moale, care este gata  în doar 5 minute.

 

Vă sugerăm și:  Cheesecake cu ciocolată fără coacere. Rețeta foarte simplă cu rezultat garantat

Checul se coace într-un cuptor, la 180° timp de 25-30 de minute. Înainte de a-l scoate din cuptor, verificăm dacă este gătit, făcând testul scobitorii. Dacă acesta din urmă este complet uscată, checul nostru este gata. Așteptăm să se răcească, întoarcem tava pe un platou. Checul trebuie să se desprindă ușor, datorită hârtiei de pergament.

Încercați și: Chec cu lapte, gata în câteva minute. Este atât de bun, încât îl vei face în fiecare zi. O felie are doar 150 de calorii

Pentru a orna checul nostru, putem folosi frișcă, crema de ciocolată sau gem. La final, putem adăuga niște nucă rasă de cocos. Și iată desertul nostru rafinat este gata!  Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel