Cel mai bine plătit job din Anglia refuzat de români

Echipa Stiri Diaspora / 6 oct 2015 Salveaza PDF Comentarii
Una dintre cel mai bine plătite slujbe din Marea Britanie s-a dovedit a fi şi cea mai puţin căutată, chiar dacă salariul este extrem de mare.

Una dintre cel mai bine plătite slujbe din Marea Britanie s-a dovedit a fi şi cea mai puţin căutată. Chiar dacă salariul este unul extrem de mare: 40.000 de lire sterline, echivalentul a 53.000 de euro!

 

Potrivit dailymail.co.uk, cel mai bine plătit job din Marea Britanie este ocolit de mai toţi şomerii, chiar şi de imigranţi. Ce presupune această slujbă, recompensată cu 40.000 de lire sterline pe an?

Angajatul trebuie să examineze până la 1200 de păsări pe oră într-o crescătorie. Mai precis, timp de 12 ore respectivul analizează faţa şi spatele păsărilor, pentru a determina sexul.

 

De asemenea, există şi un target al acstui post: analiza angajatului trebuie să 97-98% corectă, iar numărul de păsări examinate să încadreze între 800 şi 1200 de bucăţi.

 

Se oferă chiar şi cursuri de pregătire, care durează până la 3 trei ani. Cu toate acestea, nu prea există CV-uri depuse la fermele de profil, pentru acest job. Dacă în Marea Britanie, această meserie este prost văzută, în Asia această meserie este foarte vânată.

 

 SURSA: ONE.RO

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

13 aug 2020, 06:02 in Știri
Horoscop, joi, 13 august, 2020

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.23
YesMy