Cea mai gustoasă cremă de ton tartinabilă. Perfectă la orice oră. Rezultatul e wow în doar câteva minute!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Cea mai gustoasă cremă de ton tartinabilă. Perfectă la orice oră. Rezultatul e wow în doar câteva minute! FOTO: captură video YouTube @Atún Van Camps Ecuador
Cea mai gustoasă cremă de ton tartinabilă. Perfectă la orice oră. Rezultatul e wow în doar câteva minute! FOTO: captură video YouTube @Atún Van Camps Ecuador

Cunoscute și sub numele de dips, cremele tartinabile sunt succesul oricărei întâlniri, cum ar fi petrecerile. Așadar, dacă aveți nevoie să pregătiți tartine sau sunteți în căutarea unui aperitiv rapid și ușor, această cremă tartinabilă de ton este perfectă pentru dumneavoastră.

Continuați să citiți la StiriDiaspora.ro și exersați pas cu pas prepararea acestui pate de ton tartinabil căruia îi puteți da o mulțime de întrebuințări. O rețetă ușoară, economică, care cu siguranță te va scoate din necaz. Sperăm să vă bucurați de această cremă de ton pentru aperitive.

Salată de vinete „4 pe 4”, pentru iarnă. Un preparat simplu și gustos, gata imediat. Un deliciu!

 

Cremă de ton tartinabilă - Ingrediente

 

- 1 conserva de ton în ulei

- 50 de grame de surimi sau bastoane de crab

- 1 crenguță de arpagic

- 2 linguri de maioneză

- 1 praf de sare

- 1 praf de piper.

Un delicios pate de vinete cu miere. Încearcă-l neapărat! Rezultatul este demențial

 

Cremă de ton tartinabilă - Mod de preparare

 

Pentru a face această cremă de ton tartinabilă vom avea nevoie de un mixer, tocător, blender sau orice robot de bucătărie pe care îl folosiți de obicei pentru a zdrobi și amesteca alimentele. Având în vedere acest lucru, începeți prin a pune tonul în paharul blenderului.

Sfat: Folosiți ton în ulei, dar dacă preferați să faceți un aperitiv mai ușor, puteți folosi ton natural.

Puneți și bastoanele de crab sau surimi în pahar. 

Truc: Aceste produse sunt făcute cu carne de pește procesată și au o aromă care de obicei le place foarte mult copiilor.

Acum este rândul arpagicului. Cunoscut și sub denumirea de arpagic, care este o familie de ceapă și usturoi, dar spre deosebire de acestea, se folosește tulpina de arpagic, deoarece bulbul are o aromă foarte puternică care îl face inutil la gătit.

Sfat: Adăugați o altă plantă aromatică în sosul pentru crema cu ton la alegere, dacă doriți.

Nu știai ca poți face așa deliciu din vinete, ardei și brânză de vaci. Un pate delicios, de aur!

Pentru a termina de adăugat ingredientele pentru a face această cremă bogată de ton pentru aperitive, nu mai rămâne decât să adăugați maioneza și să asezonați cu puțină sare și piper după gust.

Amintiți-vă că, dacă ați folosit ton crud pentru a face cremă ușoară de ton, vă puteți face propria maioneza ușoară urmând rețeta ușoară de maioneză.

Amestecă totul până obții consistența care îți place cel mai mult și gustă înainte de a termina pentru a corecta condimentul dacă este necesar. Dacă vă place picant, puteți adăuga câteva picături de sos Tabasco sau puțin piper roz.

Dă la frigider crema de ton tartinabilă și scoate-o chiar înainte de servire. Aceste tartine de pate cu ton sunt ideale pentru a fi servite cu biscuiți la o adunare de familie sau chiar pentru a pregăti sandviciuri.

Bucurați-vă și surprindeți-vă prietenii! Poftă bună!

Așa se face cel mai gustos pate de legume cu ciuperci. Simplu și ușor de preparat, rezultatul este pur și simplu rafinat

 

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt     
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g     
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G     

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel