Ce spune avocata lui Dragnea despre alegerea ilegală a Vioricăi Dăncilă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Tribunalul Bucureşti judecă azi, după ora 17.00, o contestaţie depusă de Liviu Dragnea şi care vizează deciziile luate la Congres. Instanţa ar fi trebuit să valideze deciziile din Congresul din 29 iunie, dar validarea a fost amânată pe motivul existenţei unei contestaţii a fostului lider PSD.

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a declarat, joi, la ieşirea de la Tribunalul Bucureşti, că nu a susţinut că alegerea Vioricăi Dăncilă în fruntea PSD ar fi ilegală, refuzând să dea mai multe detalii despre sesizarea fostului preşedinte PSD, care vizează deciziile luate la Congres.

Citește și BOMBĂ! Dragnea cere ANULAREA alegerii lui Dăncilă la conducerea PSD

„Nu am de unde să ştiu (dacă Liviu Dragnea va avea câştig de cauză -n.r.). Nu asta am susţinut (că ar fi ilegală alegerea Vioricăi Dăncilă în fruntea PSD -n.r.) şi nici nu am ce să susţin aici, la dumneavoastră. (Liviu Dragnea -n.r.) aşa a făcut, aşa a considerat. Nu am un mandat să fac declaraţii", a declarat avocata lui Liviu Dragnea, la ieşirea de la Tribunalul Bucureşti, potrivit Mediafax.

Citește și De ce NU sunt lăsați jurnaliștii să intre la PROCESUL Dragnea vs. PSD

Flavia Teodosiu a refuzat să explice dacă sesizarea depusă de Liviu Dragnea vizează alegerea noii conduceri PSD sau altceva.

Tribunalul Bucureşti trebuia sa judece joi contestaţia depusă de Liviu Dragnea şi care vizează deciziile luate la Congres, însă o pronunţare asupra acesteia a fost amânată de magistraţi pentru vineri. Instanţa ar fi trebuit să valideze deciziile din Congresul din 29 iunie, dar validarea a fost amânată pe motivul existenţei unei contestaţii a fostului lider PSD. Sesizarea este judecată la Secţia Civilă din cadrul Tribunalului Bucureşti, obiectul fiind "modificarea conducerii partidului", la care au fost depuse mai multe cereri de intervenţie.

Citește și Codrin Ștefănescu, după cererea lui Dragnea de ANULARE a alegerii lui Dăncilă la conducerea PSD: „Nu a fost un atac"

Prin amânarea validării deciziilor privind congresul din 29 iunie, s-a amânat practic şi validarea noii conduceri a PSD: Viorica Dăncilă- preşedinte al formaţiunii, Eugen Teodorovici- preşedinte executiv PSD şi Mihai Fifor- secretar general PSD.

Citește și Iordache, răspuns incredibil pentru Liviu Dragnea: "Bate CÂMPII. A fost CONDAMNAT"

Liviu Dragnea este încarcerat în Penitenciarul Rahova, începând cu 27 mai, unde ispăşeşte o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel