De ce NU sunt lăsați jurnaliștii să intre la PROCESUL Dragnea vs. PSD

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Reprezentanții mass-media nu sunt lăsați să intre în Tribunalul București, acolo unde se desfășoară ședința în care Liviu Dragnea solicită instanței să anuleze alegerea Vioricăi Dăncilă și a lui Mihai Fifor în funcția de președinte, respectiv secretar general al PSD, de la Congresul social-democraților din 29 iunie.

Judecătoarea Laura Radu, Președinta Tribunalului București și purtător de cuvânt al instituției, susține, potrivit B1.ro, că nicio persoană nu are voie să intre în clădire, pe motiv că programul s-a încheiat la ora 16.00, iar ședința în care se judecă speța lui Liviu Dragnea a fost suspendată până la ora 17.00.

Citește și Codrin Ștefănescu, după cererea lui Dragnea de ANULARE a alegerii lui Dăncilă la conducerea PSD: „Nu a fost un atac"

„Nu este voie, pentru că Tribunalul are program de la ora 8 la ora 16.00. Prin urmare, dacă ședința nu ar fi fost suspendată și ați fi rămas în Tribunal, atunci ați fi avut acces. Atâta vreme cât ședința a fost suspendată până la ora 17.00, jandarmii și-au făcut datoria - de la ora 16.00 nu mai are nimeni acces în instituție. Este o regulă pe care o respectăm cu toții. Eu pot să vă anunț care va fi soluția în momentul în care se va termina procesul", a declarat judecătoarea Laura Radu, pentru B1.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel