Ce maşini de lux au lipici la hoţii români

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Barcelona 10.01.2016  Politica Debate de investidura del nuevo President de la Generalitat Carles Puigdemont, en la foto besando a su esposa. FOTO  RICARD CUGAT
Barcelona 10.01.2016 Politica Debate de investidura del nuevo President de la Generalitat Carles Puigdemont, en la foto besando a su esposa. FOTO RICARD CUGAT
33 de vehicule furate au fost identificate în trafic. Infractorii români sunt vizaţi de poliţişti de la Europol, Interpol şi Frontex.

Peste 30 de vehicule, printre care 26 de autoturisme, două camioane, trei motociclete şi o rulotă, furate din Italia, Franţa, Germania, Belgia, Spania, Ungaria, Danemarca şi Luxemburg, au fost găsite în România, în cadrul unei acţiuni internaţionale sprijinite de Europol, Interpol şi Frontex.

 

Acţiunea de combaterea furtului şi a traficului internaţional cu autovehicule furate a fost organizată de statele membre ale Uninii Europene, la propunerea Preşedinţiei Luxemburgheze.

 

În cadrul operaţiunii desfăşurate în perioada 30 septembrie – 1 octombrie, poliţiştii români au făcut verificări în trafic şi în locurile unde se vând autovehicule second-hand şi au descoperit 33 de vehicule ce figurau ca fiind furate, dintre care 26 de autoturisme, două camioane, trei motociclete, un utilaj de construcţie şi o rulotă.

 

Dintre cele peste 30 de vehicule găsite, 13 erau reclamate ca furate din Italia, cinci din Franţa, patru erau reclamate ca fiind furate din Germania, trei din Belgia, două din România şi câte una din Spania, Ungaria, Danemarca şi Luxemburg. Două dintre vehicule aveau elementele de identificare contrafăcute.



Persoanele care vor fi acuzate de furtul şi traficarea acestor vehicule, precum şi cele care au sprijinit, prin orice mijloace, înmatricularea în circulaţie a acestora în România urmează să fie anchetate.

 

SURSA: OCCIDENTUL ROMÂNESC

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel