Ce a vrut să introducă în țară un român. Polițiștii le-au găsit ascunse în bagaje

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Trei persoane arestate preventiv pentru contrabandă cu peste 5 tone de chihlimbar
Trei persoane arestate preventiv pentru contrabandă cu peste 5 tone de chihlimbar

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier a descoperit, în bagajele unui cetățean român, cantitatea de 927 grame de pietre susceptibile a fi din chihlimbar.

În data de 09 februarie, în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier - I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetățeanul român P.A., în vârstă de 29 de ani, conducând un microbuz, înmatriculat în R. Moldova.

În baza analizei de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport și persoanei în cauză, în urma căruia echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră și lucrători vamali, a descoperit mai multe pietre  susceptibile a fi din chihlimbar, cu o greutate totală de 927 grame, ascunse în bagajele bărbatului.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor în valoare totală de 1.000 de lei, iar tânărul a fost sancționat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel