Italia. Român, prins pe picior greșit. Ce au găsit găsit carabinierii când i-au percheziționat casa

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
roman_prins_cu_droguri_italia
roman_prins_cu_droguri_italia

Carabinierii Nucleului Operațional și Radiomobil al companiei Castel di Sangro au arestat, ieri seara, un cetățean român în vârstă de 26 de ani, pentru infracțiunea de trafic de droguri.  Tânărul  este un cunoscut la polițiștilor, el având antecedente penale.

Bărbatul român a fost identificat în urma unei investigații complexe care vizează combaterea fenomenului traficului de droguri în  zona Alto Sangro. Românul folosea platformele de mesagerie online pentru a discuta cu „clienții” detalii privind vânzarea drogurilor.

Acesta a fost arestat în urma unei percheziții personale și domiciliare, în timpul căreia carabinierii au descoperit  6 grame de cocaina, 1 cutie de pastile de Tachipirină,  1 cântar electronic de mare precizie, numeroase pungi multicolore utilizate pentru ambalarea drogului, precum li suma de 650 de euro în numerar. Toate erau ascunse în interiorul casei, transmite ecoaltomolise.net.

În același context, un alt bărbat  de douăzeci de ani a fost reținut, fiindcă deține o doză de cocaină, pe care tocmai o cumpărase.  Acesta a încercat să fugă, motiv pentru care oamenii legii au tras mai multe focuri de armă în aer. După ce a fost reținut, tânărul l a fost  dus în arest la domiciliu, potrivit dispoziției Parchetului de pe lângă Judecătoria din Sulmona. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel