Ce a pus în butoi Gheorghe Dincă. Ultimele detalii pe care le-a oferit anchetatorilor despre moartea celor două fete

Andreea Cosma |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Gheorghe Dincă, ucigașul din Caracal, a spus anchetatorilor, la audierile de sâmbătă, că a folosit pentru creșterea temperaturii, în butoiul în care a ars cadavrul, vaselină și carton bitumat, potrivit unor surse judiciare. Legat de cadavrul Luizei, susține că l-a aruncat în Dunăre.

Potrivit surselor citate, Gheorghe Dincă a spus la audieri că a ucis-o pe Luiza cu o lovitură de pumn, scenariu descris și în cazul Alexandrei, iar apoi a aruncat cadavrul în Dunăre. Anchetatorii au mai căutat și zilele trecute, după indicațiile date de criminal, dar nu au găsit urme.

Sursele judiciare au mai declarat pentru Mediafax că ucigașul a spus că a pus cadavrul Alexandrei în butoi, iar deasupra a mai pus vaselină, carton bitumat și cârpe, pentru a crește temperatura.

Citeşte şi: OMAGIU pentru Alexandra, la UNTOLD. Dj Don Diablo i-a dedicat o melodie - VIDEO

De altfel, unul dintre vecini a și declarat că s-a simțit miros de cârpă arsă.

„În ziua respectivă eu am făcut grătar în curte. De la el nu am văzut niciun fum. Mirosea a cârpă... m-am dus în grădină să mă uit dacă e foc pe undeva... nu s-a văzut niciun foc, nimic. Deci a cârpă mirosea dar nu s-a văzut nici urmă de fum, absolut nimic. A cârpă arsă, atât. (...) M-au întrebat și de la poliție și de la parchet și am spus că s-a simțit un fum, dar nu știu de unde au provenit. Nu sunt singurul vecin care spune chestia asta. S-a simțit miros de cârpă în jur de 5 jumate – 7 seara, joi seara”, a spus vecinul Marian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel