Caz șocant în Spania: Șase tineri au aruncat un homosexual într-o fântână și au urinat pe el

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Caz șocant în Spania. Mai mulți tineri au aruncat un homosexual într-o fântână și au urinat pe el.

Agenții poliției naționale au reținut șase tineri în Jaen, localitate din Andaluzia, ca presupuși autori ai unei agresiuni asupra unui homosexual. Cei șase agresori l-au agresat fizic și verbal pe bărbat din cauza orientării sale sexuale.

Potrivit publicației AB Candalucia, evenimentele s-au produs pe 17 iulie. Cictima a ieșit din casă pentru a-și cumpăra gheață, întâlnind un tânăr care l-a condus la grupul celor arestați. Când l-au văzut, tinerii i-au adresat fraze vulgare, spunându-i că nu-l vor în comunitate.

Bărbatul a fost la început jignit de unul dintre tineri, în timp ce restul grupului a continuat să țipe și să-l insulte pentru orientarea sa sexuală.

Mai târziu, cei șase l-au dezbrăcat de cămașă și l-au aruncat într-o fântână, provocându-i o lovitură puternică la spate, după ce s-a lovit de una dintre țevi. Când a reușit să iasă din fântână, tinerii ar fi aruncat cu sticle de băutură în el și chiar au urinat asupra lui.

Anchetatorii au adunat mai multe mărturii, precum și numeroase probe pentru identificarea și arestarea presupușilor autori, care sunt acuzați de o infracțiune împotriva integrității morale.

Mărturia sa a servit autorității judiciare să dispună un ordin de restricție care protejează presupusa victimă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel