Caz revoltător la Constanța: Polițiștii locali au ridicat mașina unei femei cu handicap, parcată pe un loc special amenajat

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:
Femeia în scaun cu rotile nu s-a înțeles deloc cu polițiștii locali
Femeia în scaun cu rotile nu s-a înțeles deloc cu polițiștii locali

O familie cu dizabilități din Constanța face acuzații grave la adresa Poliției Locale. Cei doi soți spun că le-a fost ridicată mașina din parcarea unui supermarket, deși era parcată pe un loc special amenajat. 

Incident incredibil marți seară, la Constanța. O familie cu dizabilități din Medgidia a fost lăsată fără mașina pe care o parcase pe un loc destinat persoanelor cu handicap, în parcarea unui supermarket. Din spusele lor, un echipaj de la poliția locală a considerat că autovehiculul era parcat neregulamentar și a dispus ridicarea acestuia. Cei doi soți recunosc că au uitat să pună în parbriz legitimația doveditoare, însă spun că autoturismul avea semnele necesare, atât în față cât și în spate, care demonstrau că mașina este pentru persoane cu dizabilități.

Mașina a fost dusă în parcul auto al primăriei

 

Femeia se deplasează cu ajutorul unui căruț, iar bărbatul are și el un handicap tot la picior. În plus, erau însoțiți de fiica de doar 3 ani. Mașina a fost ridicată și dusă în parcul auto al primăriei. 

Rămași fără mașină, cei doi soți i-au rugat pe polițiști să îi transporte până la locul în care se afla autoturismul. Cei doi polițiști locali au rămas însă implacabili în fața rugăminților disperate ale femeii.

Femeia a plătit taxa de ridicare de 570 lei, chiar dacă a prezentat documentele care atestă că are handicap. Inclusiv în talon scrie că mașina e adaptată pentru persoane cu dizabilități.

Revoltați de ce li s-a întâmplat, cei doi soți au depus o plângere împotriva polițiștilor locali la secția 2 și vor merge și la Parchet, potrivit presei locale din Constanța.

     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel