Caz șocant la Botoșani: Tânăr, stropit cu substanţe inflamabile şi incendiat

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Poliţiştii din Botoşani au demarat o anchetă penală după ce pe internet au apărut imagini cu trei tineri care îl lovesc pe un altul şi apoi îi dau foc la păr, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul IPJ Botoşani s-au sesizat din oficiu sub aspectul comiterii infracţiunilor de lipsire de libertate şi lovire în cazul faptelor produse într-un apartament din municipiul Botoşani.

"Au fost identificaţi autorii, în persoanele a trei tineri de 23 de ani. Aceştia şi-au recunoscut faptele şi au declarat că le-au considerat ca fiind nişte glume. Persoana vătămată a declarat faptul că nu doreşte să depună plângere penală pentru infracţiunile de lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe", a afirmat Nenişcu.

Poliţiştii din Botoşani au dispus, de asemenea, audierea victimei prin comisie rogatorie, întrucât în prezent aceasta locuieşte pe raza municipiului Bucureşti.

Din imaginile făcute publice de un prieten al victimei se observă cum trei tineri se amuză în momentul în care un al patrulea tânăr este lovit cu palma peste faţă şi, de asemenea, este stropit pe păr cu o substanţă inflamabilă şi apoi incendiat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel