Caz halucinant în Germania. ROMÂNCĂ PĂGUBITĂ, riscă ÎNCHISOAREA după ce a reclamat un conațional că i-a LOVIT MAȘINA

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român ar fi deteriorat mașina unei românce. Amândoi sunt așteptați să soluționeze problema în instanță. Deși românul a fost găsit vinovat și amendat pentru fapta sa, românca păgubită riscă să stea la închisoare dacă nu se prezintă în fața judecătorului și nu își achită amenda primită pentru asta.

După ce magistrații instanței de district Döbelner, da rși interpretul de limbă română, au așteptat în zadar ca acuzatul și martorul să se prezinte pentru audiere, judecătorul Marion Zöllner a decis cum să soluționeze cazul.

Între cei doi români, despre care nu se știe dacă și-au soluținat disputa în mod amiabil între timp, a apărut această plângere, după ce bărbatul, născut în 1999, ar fi lovit mașina femeii pe Döbelner Obermarkt. Un far din spate a fost distrus și daunele totale s-au ridicat la 300 de euro. Femeia a depus o plângere, însă când a venit momentul să fie audiată, această nu s-a mai prezentat.

Românca păgubită riscă ÎNCHISOAREA 

 

Procurorul solicită ceea ce este cunoscut sub numele de procedură de ordine penală. Aceasta este o procedură simplificată pentru tratarea infracțiunilor minore. Judecătorul Marion Zöllner urmează cererea, astfel că acuzatul este amendat cu 25 de tarife zilnice de 15 euro. Ordonanța de pedeapsă trebuie comunicată inculpatului. După ce a primit-o, are la dispoziție două săptămâni pentru a depune o obiecție.

Dar și românca păgubită ar trebui să fie urmărită penal, după ce l-a denunțat pe inculpat. Pentru ea, instanța a decis plata unei amenzi de 150 de euro pentru că nu s-a prezentat în instanță. Dacă nu face asta, se confruntă cu trei zile de închisoare, potrivit saechsische.de.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel