Cataramă, invitat în direct la Londra să se infecteze, de o româncă din Marea Britanie: "Vă cazez la mine"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorel Cataramă, testat negativ de COVID-19 după ce a încercat intenționat să se infecteze, a fost invitat în direct la TV, la Londra, de o doctoriță veterinară din Marea Britanie. 

"Domnule Cataramă, v-ați dus la Bărbulești într-o localitate carantinată să vă infectați intenționat. Eu vă spun 99.99% că acele persoane pe care le-ați îmbrățișat erau negative. Dacă vreți chiar așa să fiți erou, vă invit la Londra să vă infectați. E gratis și e peste tot. Eu vă cazez la mine. (...) Veniți în spitale, vă invit eu peste tot, fără protecție să vă infectați, la fel cum s-a întâmplat cu mulți.(...) La dracu' duceți-vă în câmp și stați acolo! a spus Anca, medic veterinar din Marea Britanie, în direct la Antena 3.

"Sigur sunteți medic? Un medic nu cred că vorbește așa!" i-a răspuns Viorel Cataramă. 

Reamintim că parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni a deschis un dosar penal pe numele lui Viorel Cataramă pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, după ce omul de afaceri a mers într-o comună din judeţul Ialomiţa pentru a se infecta cu noul coronavirus.

"Am fost în localitatea Bărbuleşti din judeţul Ialomiţa, unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus. M-am îmbrăţişat cu mai mulţi cetăţeni de etnie romă, am socializat, după care m-am izolat acasă. Am ferma convingere că nu voi păţi nimic şi voi putea demonstra că falimentarea României şi suprimarea drepturilor şi libertăţilor noastre fundamentale a fost o mare eroare, iar cei vinovaţi vor trebui să răspundă mai devreme sau mai târziu! Am venit să discut cu oamenii şi să mă îmbrăţişez cu ei, deşi sunt suspecţi de coronavirus, deşi localitatea e carantinată, cu mare risc, aşa cum am spus cred că măsurile de ridicarea drepturilor şi libertăţilor oamenilor şi de falimentare a economiei este o măsură greşită", a scris Cataramă, pe Facebook.

Anterior, el a încercat să se interneze într-unul din spitalele ce tratează pacienţi cu COVID-19 din Bucureşti, însă a fost refuzat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel