Cătălin Scărlătescu și iubita sa, Doina Teodoru, pleacă să descopere America: „Să vedem ce-o să iasă din combinația asta“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Chef Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru, iubita sa, vor pleca în aventură în America. Și nu oricum, ci pe drumul Aurului, în America Express 2022.

„De când l-am văzut pe Chef Sorin Bontea în costum de flamingo, mi-am dat seama că experiența Asia Express România se întâmplă o singură dată în viață! Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta.

Doina Teodoru spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta! Asia Express Romania … venim!!!“, a scris Cătălin Scărlătescu pe pagina sa de Facebook.

Cătălin Scărlătescu și iubita sa, Doina Teodoru, pleacă să descopere America

 

Și nu doar ei vor pleca în aventră în America! Nouă echipe sunt gata să participe la cea mai mare aventură a vieții lor. 18 concurenți vor porni pe Drumul Aurului, în sezonul cinci Asia Express 2022. 

Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela sunt concurenții gata să pornească în aventura America Express 2022 și să își testeze limitele la cel mai tare reality show din România!

Vezi și: Cătălin Bordea, anunțul zilei: „Mergem la muncă în străinătate!”

 

Cătălin Bordea a ales să facă anunțul într-un fel aparte: „E oficial, mergem la muncă în străinătate!”, este mesajul lui Cătălin Bordea pe pagina de Facebook.

Alături de mesaj a atașat și o fotografie în care este alături de Nelu Cortea. Cortea a mărturisit: „Eu cu baby @bordeacătălin facem echipă în America”.

„Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare. Sincer, abia aștept să ajung, abia aștept să îl distrug psihic pe Cortea în vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau să îi demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. Asta până plâng prima oară”, a mărturisit Bordea, conform a1.ro.

Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel