Cătălin Rădulescu, critici pentru Stănescu: „Măi Paulică, tu vrei sa te compari cu Teodorovici? Mor de râs!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu l-a criticat, miercuri, pe secretarul general al partidului, Paul Stănescu, după ce acesta din urmă l-a acuzat pe Eugen Teodorovici că este un “aventurier politic”. ”Măi Paulică, tu vrei sa te compari cu Eugen Teodorovici? Mor de râs”, a afirmat Rădulescu.

„Când te întinzi mai mult decât îți este pătura nu poți rămâne fără reacții! Nu am vroit sa intru în nicio polemică internă de partid, până acum, și mi-am dorit, ca de data asta, orice competiție internă să rămână in interiorul partidului !

Însă, în momentul în care penibilul și tupeul unui coleg, care iese permanent public țipând jalnic că alți colegi destabilizează partidul, atinge cote alarmante, sunt obligat să intervin”, a scris pe Facebook Cătălin Rădulescu.

 

Rădulescu: „Măi Paulică, tu care te crezi vreo marcă de blugi...”

 

El mai afirmă că face politică de 27 de ani, dar nu s-a supărat când în funcții de partid sau ministeriale fost puși ”colegi care au crezut că după ce au condus tractoare, au vândut bilete pe la săli de cultură, au dus gențile altora, au vândut cârnați prin piețe sau au intermediat vânzări de păduri sau vânători teroriștilor și apoi au fost ajutați sa facă facultăți pe <șest>, pe la Universitatea Ecologică, sau alte universități private, culminând cu studii făcute la Universitatea SRI-ului , că vorba aceea de la incultură și analfabetism la pâră și informare e un pas mic”.

„Măi Paulică, tu care te crezi vreo marcă în partidul nostru, și după ce nici măcar nu ai învățat la școala că se spune matematică și nu , și care ai fost ajutat de Liviu Dragnea ( la rugămintea tatălui tău) ca de pe tractor să faci și facultate ( tot particulară, tăticu?) și apoi să ai ascensiunea pe care nu o visai în viața ta, în administrație și politică, tu vrei să te compari cu Eugen Teodorovici? Sau cu Pleșoianu, Șerban Nicolae, Grindeanu, Vasile Dâncu, Codrin , Ionel Arsene și alții? Mor de râs”, a adăugat Cătălin Rădulescu.

 

Paul Stănescu, despre Teodorovici: „Un aventurier politic”

 

El i-a cerul lui Paul Stănescu o situație clară cu cele 20 de milioane de euro cheltuite de când a venit secretar general.

Paul Stănescu, secretarul general interimar al PSD, a declarat marţi, ca răspuns la criticile adresate de Eugen Teodorovici actualei conduceri interimare a PSD, că acesta este un aventurier politic, preocupat să vâneze funcţii, „o calamitate atunci când s-a aflat la conducerea partidului”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel