Cât costă o zi de festival în România: Iată suma cheltuită de un influencer la Neversea pe câteva băuturi și ceva de mâncare VIDEO

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Cât costă o zi de festival în România: Iată suma cheltuită de un influencer la Neversea pe câteva băuturi și ceva de mâncare / Foto: Tiktok
Cât costă o zi de festival în România: Iată suma cheltuită de un influencer la Neversea pe câteva băuturi și ceva de mâncare / Foto: Tiktok

În prima zi de festival Neversea, un influencer de pe TikTok a dezvăluit cât a cheltuit pe tot parcursul zilei, prezentând prețul fiecărui produs cumpărat. Clipul video a captat atenția comunității online, oferind o perspectivă asupra costurilor implicate într-o astfel de experiență.

Influencerul a început ziua achiziționând brățări pentru accesul în festival și s-a îndreptat imediat spre zona cu mâncare. Acolo, a descoperit un hotdog românesc delicios la prețul de 30 de lei. Având în vedere că era o zi călduroasă, și-a potolit după setea cu o sticlă de apă la 11 lei. Mai târziu, din cauză că soarele ardea foarte puternic pe cer, în continuare, a cumpărat un Ice latte la prețul de 21 de lei, care i-a dat și energia necesară pentru distracție.

 

Cheltuieli pentru prima zi de Neversea: „Destul de decent, aș putea spune”

 

După ce atmosfera a început să se încingă iar muzica să răsune, influencerul a decis să încerce două cocktail-uri cu alcool de la Havana Club, Peach Mojito și Raspberry Daiquiri. Ambele băuturi au costat 35 de lei și au impresionat-o plăcut aromele. Nu în ultimul rând, în încheierea serii, a optat pentru o bere Peroni, la prețul de 18 lei. Astfel, în total, cheltuielile sale în prima zi de festival Neversea s-au ridicat la 150 de lei.

„În total, în prima mea zi la Neversea am cheltuit 150 de lei. Destul de decent, aș putea spune.”, zice tânăra în clip.

Este important de menționat că influencerul a specificat că acestea sunt costurile sale personale și pot varia în funcție de preferințele fiecăruia. În plus față de acestea, se adaugă și costul biletului de intrare, care poate varia în funcție de zi și momentul achiziționării. În prezent, un bilet pentru a doua și a patra zi de festival costă 455 de lei, în timp ce pentru a treia zi prețul este de 580 de lei. Pentru acces general, prețul pe site a ajuns la 1000 de lei.

 

@extasyapp cât am cheltuit în prima zi de @Neversea Festival ???? #neversea #neverseafestival #neverseafestival2023 #constanta #catamcheltuit ♬ original sound - Extasy

 

Cazări scumpe la mare

 

Pe lângă acestea, cazarea în zona festivalului nu este ieftină în această perioadă. Cei care nu și-au rezervat în avans ar putea ajunge să plătească cel puțin 500 de lei pe noapte. Totuși, tinerii sunt cunoscuți pentru creativitatea lor și unii aleg să doarmă în mașini, în trenul spre casă sau chiar pe plajă pentru a economisi bani.

Această dezvăluire a influencerului a oferit o perspectivă interesantă asupra cheltuielilor implicate într-o zi de festival Nversea și a generat discuții în comunitatea online despre costurile asociate cu astfel de evenimente. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel