Cartianu: Ati omorăt un om, criminalilor. Asasinilor, i-ați bagat gaze în plămâni

Narcis Popa |
Data publicării:
Protest 10 august
Protest 10 august

Grigore Cartianu a avut o reacție după după moartea protestatarului Ilie Gâzea. El spune că cel mai probabil oamenii legii vor căuta sa dea vina pe mort. 

"Ați omorât un om, criminalilor! I-ați băgat gaze în plămâni până i-a dat sângele pe nas.

Notați bine datele astea, genocidarilor: Ilie Gâzea, 68 de ani, din Turnu Măgurele, mort în spitalul din Alexandria. I s-a făcut rău de la gaze și a primit primul-ajutor într-o salvare SMURD din Piața Victoriei. Revenit acasă, scuipa sânge, s-a internat pe 15 și a murit pe 19.

Acum căutați să vă salvați prin minciună, ucigașilor! Rețeta clasică: mortul e de vină, pentru că era bolnav și n-a stat acasă.

Omul avea hipertensiune și suferea de ulcer, asasinilor! Dar astea nu-l trăgeau în groapă. A fost nevoie de gazele voastre împuțite.

Bătrânul a venit în Piață pentru că era patriot, tâlharilor! Voia dreptate în țara lui. Așa bolnav cum era, nu putea asista pasiv la ticăloșiile voastre.

Un om bolnav nu are voie dă protesteze, nelegiuiților?! Sau dacă o face, e condamnat la moarte?! De când selecția asta, bolșevici cu apucături naziste?!

Sunteți între Gigină și Colectiv, criminalilor! Aveți un mort, sute de spitalizați, mii de răniți și sute de mii de gazați. Cum credeți că puteți gestiona situația asta? Cu propagandă și minciuni?

E victima voastră, dar e mortul nostru, asasinilor! Iar pentru asta nu vă vom ierta! Vă vom vâna și în gaură de șarpe, indiferent că va fi șarpe de Maldive, Fortaleza sau Madagascar!" a scris Grigore Cartianu pe contul său de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel