Carmen Dan - Stelian Ion, CONTRE dure, în DIRECT: „E și foarte târziu pentru unii domni”/„Mi se pare absolut incredibil!”

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, și deputatul USR, Stelian Ion, au avut contre dure în această seară privind dosarul „10 August”. 

Stelian Ion: „Doamna Carmen Dan ar trebui să-și dea demisia pentru ce s-a întâmplat în primul rând în 10 august. De câte ori o văd cu acel zâmbet mi se pare absolut incredibil că nu-și dă demisia și că nu are pe conștiință toate violențele întreptate asupra românilor din Piața Victoriei”.

Carmen Dan: „E greu să învățăm să purtăm un dialog, cred că e și foarte târziu pentru unii domni cum e și invitatul dvs. Îmi pare rău să spun asta. Ce constat și o spun iarăși cu tristețe este că, nu-l cunosc pe dl din studio dar sunt și alte persoane publice ceva mai cunoscute din zona de dreapta care nu s-au dumirit care sunt competențele instituțiilor publice. Cred că e foarte simplu, doar dacă ne uităm în lege și nu trebuie decât să știm să citim”.

Citește și Meleșcanu și Stelian Ion, SCANDAL, în direct, privind VOTUL din DIASPORA: „Să-mi măsor cuvintele? Este o NESIMȚIRE!"

Stelian Ion: „Doar la PSD știți să citiți!”

Carmen Dan: „Într-o secție de votare este președinte și chiar nu vreau să țin o lecție despre ce spune legea, dar nu s-au hotărât foarte tare domnul din studio și domnii care sunt în același partid politic ce ar trebui să facă președinții secțiilor de votare. Noi nu avem acces în secțiile de votare. Noi am luat toate măsurile să fie bine organizate”.

Replicile au fost spuse în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea, la Antena 3. 

 

[citeste si]

 

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.23