Carabinierii, prinși în drama unei familii de români. Soția fuge cu fiica de patru ani, soțul pe urmele ei. Se acuză reciproc

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Scandal între doi români din Italia (Foto: freepik)
Scandal între doi români din Italia (Foto: freepik)

Un român a depus plângere împotriva soției sale, după ce aceasta a fugit împreună cu fetița lor, înapoi în România. Ce a urmat după, i-a lăsat mască pe carabinieri. 

Drama unei familii de români stabilite într-un sat din Avellino i-a lăsat contrariați pe polițiștii italieni care încearcă să gestioneze situația în care au fost puși de aceștia. 

Totul a început acum două zile, când tatăl a ajuns acasă și soția sau copilul nu erau de găsit. Văzând că soția nu răspunde la telefon, românul s-a dus la cea mai apropiată secție de poliție pentru a declara răpirea. Bărbatul le-a spus carabinierilor că suspectează că soția a fugit înapoi în România, ceea ce nu ar fi fost o problemă dacă voia să plece singură, însă copilul, în vârstă de patru ani, avea nevoie de consimțământul lui. 

Din informațiile oferite de carabinieri, se pare că soții, ambii în vârstă de 40 de ani, trăiau în tensiune de câțiva ani. Însă, ce au descoperit după ce au găsit-o pe româncă, i-au lăsat șocați. 

„Mă bătea și pe mine, și pe fetiță” 

 

Carabinierii au reușit să obțină datele și numărul de înmatriculare a autocarului cu care soția românului a fugit înapoi în România. Inițial, au încercat să o găsească pe telefon, însă femeia nu a răspuns la niciun apel. Astfel, i-a determinat pe polițiști să se ducă după ea. 

Polițiștii au oprit autocarul în zona Arezzo, reușind să o rețină pe româncă și fiica acesteia. La ieșirea din automobil, femeia le-a spus polițiștilor că a plecat din cauza că nu mai putea îndura abuzurile soțului asupra ei și a fetiței. 

”Mă bătea și pe mine, și pe fetiță. Violența a început de înainte să se nască copilul.”, a povestit femeia.

Totodată, românca le-a confirmat carabinierilor că relația cu soțul ei nu mai funcționează de foarte mult timp și totodată, își dorește și ea să depună la rândul ei, plângere împotriva lui. 

Carabinierii au luat în considerare spusele femeii și a fost plasată împreună cu fiica ei într-un adăpost, în așteptarea clarificării anchetei. 

În așteptarea verificărilor, momentan, acestea sunt doar relatările ei.

 

-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel