Călin Popescu Tăriceanu compară protestele de la București cu cele de la Paris: Ne-au pus eticheta de țară nedemocratică

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care participă la Consiliul Național al PSD, a atacat din nou Uniunea Europeană și a făcut o comparație între protestele din București și cele de la Paris.

"Nu vă pot promite că 2019 va fi un an ușor, dar vă promit că împreună putem învinge toate obstacolele care ne așteaptă. În 2019 vom avea 2 evenimente care vor marca România pentru următorii 10 ani: președinția rotativă a UE și alegerile prezidențiale (...) Unii lideri europeni își doresc ca România, Ungaria, Bulgaria sau Slovacia își doresc să rămână în subdezvoltare, iar forța de muncă în aceste țări precum România să rămână una ieftină.

Anumiți lideri europeni folosesc cozi de topor și europarlamentari care sunt dispuși să își vorbească de rău țara, în schimbul unui loc călduț la Bruxelles.

După cum ați văzut protestele din vara din acestui an au fost folosite pentru a pune României eticheta de țară nedemocratică, în timp ce în Franța, violențele care țin de săptămâni bune, sunt tratate cu mănuși. S-au folosit protestele pentru a pune eticheta de regim autoritar României, dar în celelalte țări unde sunt proteste și violențe, dar criticate sunt doar protestele din România”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel