Cadavru găsit sub o maşină care a ars în cumplitul accident de pe autostrada M1 din Ungaria. Trei români, printre victime

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Deznodământ tragic în cazul cumplitului accident de pe autostrada M1 din Ungaria. Un cadavru a fost găsit sub o maşină care a ars. Până acum, 39 de persoane au fost transportate la spital, între care și trei cetățeni români. Potrivit MAE, unul este în stare gravă.

Trupul neînsufleţit al unei persoane a fost găsit sub resturile unei maşini care a ars în urma accidentului de pe autostrada M1 din Ungaria, a anunţat Poliţia.

Autoritățile nu au oferit detalii despre identitatea victimei. În total, 39 de persoane au fost transportate la spitale, după acest accident.

Potrivit informaţiilor făcute publice de Poliţia din Ungaria, în timpul îndepărtării autovehiculelor avariate în accidentul de pe M1, a fost găsit trupul neînsufleţit al unei persoane. Trupul victimei a fost găsit sub rămăşiţele unei maşini care a ars complet.

Cadavru găsit sub o maşină care a ars în cumplitul accident de pe autostrada M1 din Ungaria

 

Sâmbătă seara, cercetările la locul accidentului erau încă în desfăşurare. Potrivit presei ungare, 39 de persoane au fost transportate la spitale din Győr, Tatabánya, Székesfehérvár şi Budapesta.

Poliţia anunţa anterior că accidentul s-a produs în jurul orei 14:25 şi în total cinci camioane şi 37 de autoturisme s-au ciocnit pe tronsonul kilometrului 26 al autostrăzii M1, pe sensul de ieşire din Budapesta.

Potrivit datelor preliminare, în urma accidentului au ars 19 vehicule, iar în total 36 de persoane au fost rănite, dintre care o persoană a suferit leziuni care îi pun viaţa în pericol, iar 13 persoane au suferit răni grave. Poliţia a închis autostrada M1 în ambele sensuri.

Trei români, printre victimele accidentului din Ungaria

 

Cel puțin trei români au fost răniți, din care unul grav, în accidentul produs sâmbătă pe o autostrada din Ungaria, potrivit informațiilor transmise de MAE.  

„Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că Ambasada României la Budapesta a fost notificată de către un cetățean român, prin intermediul numărului de telefon de urgență, cu privire la un accident rutier, produs la data de 11 martie 2023, în jurul orelor 14:25, pe autostrada M1 din Ungaria, între localitățile Tatabanya și Budapesta, în care au fost implicate mai multe autovehicule.

Reprezentanții misiunii diplomatice au întreprins demersuri, în regim de urgență, pe lângă autoritățile locale, inclusiv cu sprijinul Biroului Atașatului de Afaceri Interne, pentru a obține informații cu privire la cetățenia, identitatea și starea de sănătate a persoanelor afectate”, a anunțat MAE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel