C.T.Popescu: "Indiferent de rezultatul real, duminică seară nu vom avea decât exit poll-uri"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Cristian Tudor Popescu a declarat că Liviu Dragnea încearcă să fraudeze referendumul și să se victimizeze. Gazetarul spune că liderul PSD se folosește alegerile ca pe "o rachetă de propulsie". 

„Indiferent de rezultatul real, duminică seară nu vom avea decât exit poll-uri. Acolo, institutele sondajiste amice domnului Dragnea vor produce niște cifre, asa cum s-a întâmplat și în 2009, care să-i permită să afișeze o atitudine triumfală și să-și lanseze candidatura. Dacă se vor dovedi nereale cifrele, a doua zi dimineața, atunci din postura de candidat la președinție poate să strige că, în cursul nopții, Iohannis, împreună cu statul paralel, cu Kovesi, cu Timmermans au furat alegerile. Poate chiar să ceară renumărarea voturilor sau reluarea alegerilor, așa cum a făcut Erdogan la Istanbul. Asta din postura de candidat la președinție”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Cristian Tudor Popescu spune că va fi interesant cum, dacă va fi arestat Liviu Dragnea, Ministerul de Interne o să trimită polițiști să "pună în operă decizia instanței". 

„Dacă va fi achitat, e minunat! Încă o rachetă de propulsie pentru candidatura la președinție. Dacă va fi condamnat, atunci domnul Dragnea va lansa sloganul: Am candidat, m-au condamnat sau m-au arestat. Cum a și spus într-o convorbire la partid, acum câteva luni: dacă o să candidez, mă arestează. Acum e foarte simplu să strige: am candidat, m-au arestat”, a mai spus gazetarul.

„Și să vedem cum va fi arestat domnul Dragnea în cazul în care se va pune problema. Am mai spus-o. Hai să ne imaginăm cum acest minister de interne, sub Carmen Dan, va trimite polițiștii să pună în operă decizia instanței. Greu de imaginat! Mult mai greu decât în cazul lui Adrian Năstase, care știm cu ce s-a soldat atunci”, a declarat CTP, la Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel