Burlacul 12 martie 2021. Bianca, dominatoarea online, a fost DATĂ AFARĂ din show. Andi: "Te rog să părăsești emisiunea. Ai vrut să mă umilești"

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Burlacul 12 martie 2021. Bianca, dominatoarea online, cea care a surprins pe toată lumea cu meseria ei, s-a aflat în mijlocul unui scandal în chiar de-al doilea episod al emisiunii. Aceasta s-a decis că nu-l mai place pe "Burlacul", Andi Constantin și a vrut să dea trandafirul unei alte colege care și l-ar dori mai mult decât ea. ș

"Eu am venit la această emisiune, cinstit, poate greșesc, dar nimic din ceea ce fac sau spun în emisiune nu e gratuit. Am oferit un trandafir. Pentru mine trandafirul nu este doar o floare, ci un sentiment. Trandafirul acela nu este un bun material pe care poți să-l dai cui vrei tu. Eu am fost cinstit cu tine și tu ai folosit sentimentul meu ca să faci caterincă. Tu mi-ai acceptat acest trandafir. Am investit ceva în tine. Tu ai încercat să mă umilești. Când ți-am dat trandafirul ăla, eu m-am uitat în ochii tăi. Hai să punem punct emisiunii: îți mulțumesc că ai venit la emisiune, tot binele din lume, dar de astfel de persoane amuzante eu nu am nevoie. Te rog să părăsești această emisiune. Colegii mei te vor conduce în siguranță în România. Și apropo: să știe toată lumea că tu mi-ai dat papucii, nu eu. Așa, ca să știe lumea," i-a spus Andi Biancăi.

Citește și Concurenta care a făcut accident a renunțat la emisiune, deși inițial a fost aleasă de Andi

Burlacul 12 martie 2021. De la ce a pornit scandalul

Bianca, dominatoarea online, părea nemulțumită din momentul în care a ajuns în Turcia de colegele ei de cameră. Acesta părea deranjată de cele care preferau să danseze și să asculte muzică tare. Ea a fost însă luată la un date cu Andi și acolo i-a fost oferit un trandafir care conform regulamentului ar fi putut-o salva în cazul în care ar fi fost în pericol de eliminare. Numa că odată ajunsă la resort, aceasta a zis că renunță la trandafir și că ar fi de acord să facă niște jocuri, iar învingătoarea să ia trandafirul. Bianca l-a pus într-o sticlă de șampanie și l-a ascuns în piscină. Realizatorii emisiunii nu au fost însă prea mulțumiți de faptele făcute de Bianca, iar Andi a fost sesizat. Acesta s-a arătat mâhnit de gestul Biancăi și a hotărât să o elimine din emisiune. Aceasta, contrar tuturor așteptărilor s-a arătat ușurată că a fost invitată afară din show. 

2. -imagine fara descriere- (burlacul-2021-bianca-dominatoarea-online.jpg)

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel