Burlacul 12 martie 2021. Concurenta care a făcut accident a renunțat la emisiune, deși inițial a fost aleasă de Andi

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Burlacul 12 martie 2021. Concurenta Rodica Budurcă, cea care a făcut accident în drum spre București, atunci când s-a filmat primul episod, a renunțat să mai participe la emisiune. 

Rodica Budurcă a făcut accident în timp ce se deplasa spre București la filmările pentru primul episod din Burlacul 2021. Aceasta a continuat să participe și a spus că nu poate fi oprită în drumul ei spre a merge mai departe. 

1. -imagine fara descriere- (burlacul-2021-rodica-budurca.jpg)

Rodica a condus un Mercedes, autoturism care a fost avariat major și ea a suferit câteva răni, din câte se pare, cu toate că a participat la primele filmări. Emisiunea s-a mutat însă în Turcia, acolo unde urmează să se desfășoare restul episoadelor. Este important de menționat că ea s-a numărat printre cele 15 concurente care au fost ales de Burlacul Andi pentru a continua povestea.

3. -imagine fara descriere- (burlacul-2021-accident-raluca-budurca.jpg)

Citește și Bianca, dominatoarea online, a fost DATĂ AFARĂ din show. Andi: "Te rog să părăsești emisiunea. Ai vrut să mă umilești"

Burlacul 12 martie 2021 

Problema a fost că toate concurentele au fost nevoite să călătorească în Turcia, acolo unde au loc filmările și pe modelul Insula Iubirii, acestea sunt izolate într-un resort de lux. Rodica Budurcă a primit însă recomandarea medicilor de a nu face deplasarea în afara țării, iar decizia ei a fost să nu mai participe la emisiune. Acesta a fost contactată telefonic de producătorii emisiunii care au primit răspunsul că ea nu va mai putea merge în Turcia. Ea a fost chiar ultima fată care a primit un trandafir din parea lui Andi Constantin, ceea ce semnifica faptul că a fost selectată să meargă mai departe în concurs.

Celelalte 14 fete au făcut deplasarea în Turcia și s-a așteptat un răspuns din partea Rodicăi, doar că la aflarea ultimelor vești, a fost necesar să fie chemata o fată dintre cele eliminate. Fata care a înlocuit-o pe Rodica la Burlacul 2021 este Angela, sora din Republica Moldova a Malinkăi. Cele două surori moldovence se află la emisiune pentru a lupta pentru inima unui singur bărbat. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel