Burgeri de casă, suculenți și delicioși. Rețeta americană clasică pentru burgeri de care nu te vei mai sătura

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Burgeri de casă, uculenți și delicioși. Rețeta americană clasică pentru burgeri de care nu te vei mai sătura / Foto: Unsplash
Burgeri de casă, uculenți și delicioși. Rețeta americană clasică pentru burgeri de care nu te vei mai sătura / Foto: Unsplash

Cea mai bună rețetă de burger - făcut pe grătar sau pe aragaz, aceasta este cea mai bună și cea mai ușoară rețetă universală pentru hamburger perfect de fiecare dată! Acești burgeri de casă suculenți și delicioși sunt gata în mai puțin de 30 de minute și sunt un preparat obligatoriu pentru următoarea petrecere la grătar.

Închideți ochii și imaginați-vă burgerul perfect.

Este o chiftea subțire de burger în stil restaurant sau un hamburger gros de mărimea unui restaurant de friptură? Prăjit până la maximul de suculență pe grătar sau pe o plită plată?

Pregătiți burgeri în felul dumneavoastră și faceți-i să iasă impecabili de fiecare dată cu cea mai bună rețetă de chifteluțe pentru hamburger, conform A Spicy Perspective.

Este o rețetă americană clasică pentru burgeri apetisanți care pot fi gătiți pe grătar, pe aragaz, sub formă de chiftele groase sau sub formă de chiftele ultra-subțiri pentru plită.

Pregătiți-vă, pentru că sunteți pe cale să preparați burgerul visurilor voastre, oameni buni!

 

Burgeri de casă - Rețeta pas cu pas

 

Acești burgeri oferă un gust bogat și cărnos, cu un pumn de ierburi picante care pot fi personalizate cu aromele preferate. Câteva ingrediente cheie simple ajută la crearea constantă a unor chiftele suculente de hamburger, indiferent de metoda de gătit pe care o preferați.

Și, în timp ce vă va plăcea savoarea teribilă a acestor hamburgeri de casă ca atare, sunt excelenți pentru a fi încărcați cu garniturile preferate pentru a crea cu adevărat un hamburger bun. Aceasta va fi cu siguranță rețeta ta preferată pentru chiftele de hamburger ușor de făcut de la zero!

 

De ce ingrediente ai nevoie pentru a face burgeri de casă

 

Secretul chifteluțelor de hamburger incredibil de suculente este adăugarea de biscuiți zdrobiți sau pesmet panko pentru a reține grăsimea și sucurile naturale.

Recomandăm neapărat să folosiți biscuiți dacă îi aveți. Adăugarea biscuiților zdrobiți este o metodă de modă veche pentru a adăuga mai multă aromă decât pesmetul simplu. 

Burgeri de casă - Ingrediente:

- 1,5 kg de mușchi tocat

- 50 g de biscuiți salini zdrobiți sau pesmet Panko

- 1 ou mare

- 2 linguri de sos Worcestershire

- 2 linguri de lapte

- 6 g de sare

- 1 linguriță de praf de usturoi

- 1 linguriță de praf de ceapă

-  piper negru

 

Cum să faci burgerul perfect de fiecare dată

 

Durează doar câteva minute pentru a face hamburgeri de calitate de restaurant de la zero. Pregătește-ți spațiul de lucru și ingredientele înainte de a începe și vei scoate farfurii fierbinți din bucătăria ta de acasă (sau din curtea din spate) în cel mai scurt timp!

Iată cum:

Pregătiți un castron mare. Adăugați carnea de vită tocată, biscuiții zdrobiți, oul, sosul Worcestershire, laptele, sarea, pudra de usturoi, pudra de ceapă și piperul. Amestecați cu mâna până când amestecul de carne este omogen, dar opriți-vă odată ce amestecul pare omogen. (Amestecarea excesivă poate crea o textură densă și grea).

Presărați carnea în castron, într-un disc uniform. Folosiți un cuțit pentru a tăia și împărți amestecul de chiftele de hamburger în 6 chiftele pentru grătar sau tigaie 12 chiftele subțiri pentru grătar.

Așezați o foaie de copt, tapetată cu hârtie cerată sau folie de aluminiu, pentru a ține chiftelele. Pe rând, adunați amestecul de chiftele și presați ferm în chiftele. Formați-le doar puțin mai mari decât chiflele pe care intenționați să le folosiți, pentru a ține cont de contracția din timpul gătitului. Așezați chiftelele pe foaia de copt. Folosiți o lingură pentru a apăsa o adâncitură în centrul fiecărei chifteluțe, astfel încât acestea să nu se umfle pe măsură ce se gătesc. Dacă trebuie să stivuiți chiftelele, separați-le cu o foaie de hârtie cerată.

Preîncălziți grătarul sau o tigaie la foc mediu. (Aproximativ 180-200 grade C.)

Pentru chiftele groase: Grătarul sau prăjiți chiftelele timp de 3-4 minute pe fiecare parte.

Pentru chifteluțe subțiri: Gătiți-le la grătar timp de 2 minute pe fiecare parte.

Stivuiți chiftelele fierbinți pe chiflele pentru hamburgeri și puneți deasupra toppingurile preferate pentru hamburgeri. Se servesc calde.

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o nouă rețetă, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:


- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt 
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g 
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G 

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel