Burdușa, conducătorul Departamentului Românilor de Pretutindeni, a votat la Roma: "Timp de 17 ani pentru mine diaspora a însemnat casă"

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
Octavian Burdusa, invitat la Interviurile Stiridiaspora
Octavian Burdusa, invitat la Interviurile Stiridiaspora

Ovidiu Burdușa, secretarul de stat care conduce Departamentul Românilor de Pretutindeni a votat alături de familie, la Roma. 

"Timp de 17 ani, pentru mine, diaspora a însemnat casă, familie și slujbă, a însemnat prezentul și viitorul meu și al familiei mele. Acum un an, după numirea în fruntea Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, m-am întors în țară cu gândul de a contribui, împreună cu guvernul liberal, la proiecte care vin în beneficiul românilor plecați peste hotare, dar și cu gândul la familia mea care a rămas aici. Azi, când este una dintre cele mai importante zile pentru viitorul României, am revenit în Italia, pentru a susține comunitatea românească de aici și de a vota, împreună cu românii mei, candidații diasporei în Parlamentul României. Am încredere în votul românilor și sunt sigur că acesta va propulsa România în ierarhia țărilor care luptă pentru dezvoltare, educație, sănătate și justiție," este mesajul lui Ovidiu Burdușa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel