Bulgaria. Român, rănit în zona gâtului, după ce un camion a intrat într-un autobuz

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Bulgaria. Șofer român de camion, rânit într-un accident rutier. Bărbatul a intrat cu TIRUL într-un un autobuz
Bulgaria. Șofer român de camion, rânit într-un accident rutier. Bărbatul a intrat cu TIRUL într-un un autobuz

Un accident rutier, produs, vinerea trecută, s-a soldat cu rănirea unui șofer român. Impactul a avut loc între un camion și un autobuz, pe drumul principal E-79 în zona satului Skomlya, municipiul Dimovo, raionul Vidin.

Incidentul a avut loc, vineri, în jurul orei 15:40, a anunțat Direcția Generală Siguranța împotriva incendiilor și Protecția Populației din Bulgaria.

În urma impactului, a fost rănit șoferul camionului, cetățean român, care a suferit o fractură de claviculă. Românul a fost scos dintre fiare de pompieri, iar medicii de pe Ambulanță l-au transportat la Centrului Medical de Urgenta din Vidin, relatează iskra.bg.

Bulgaria. Român, în stare gravă după ce un camion a intrat într-un autobuz 

 

La locul producerii accidentului rutier au intervenit două două autospeciale de pompieri, care au securizat zona. Din informațiile polițiștilor, se pare că TIR-ul, condus de român, a acroșat un autobuz. 

Un alt român și-a pierdut viața, în dimineața zilei de vineri, 18 februarie, în Franța.

 

Franța. Un român și-a pierdut viața, după ce a ratat o curbă și a lovit un stâlp de electricitate

 

Un șofer român și-a pierdut viața, în dimineața zilei de vineri, 18 februarie. Bărbatul se afla la volanul vehiculului său, când a ratat o curbă ușoară și s-a ciocnit frontal cu un stâlp de electricitate de pe D10. Un pasager a fost rănit.

Vineri dimineață, 18 februarie, în jurul orei 6:20, o mașină, condusă de un șofer român s-a izbit de un stâlp electric pe D10, în Sainte-Croix-du-Mont.

Impactul a fost fatal pentru șoferul român, în vârstă de 54 de ani, care a murit pe loc. Accidentul s-a produs la ieșirea de pe șosea în Sainte-Croix-du-Mont. Vehiculul, condu de român, a ratat o curbă ușoară și s-a ciocnit frontal cu un stâlp de electricitate de pe D10, scrie sudouest.fr. 

În ciuda intervenției rapide a pompierilor și a medicilor de la Ambulanță, șoferul român nu a putut fi resuscitat. Din păcate, bărbatul a murit pe loc. Pompierii au desfășurat resurse considerabile pentru a scoate cadavrul din fiarele automobilului.

Pasagerul său, un bărbat român, de 60 de ani, a ieșit și el singur din vehicul. Rănit, acesta a fost transportat la spitalul din Langon.  

Polițiștii rutieri au demarat o investigație pentru a stabili dinamica producerii acestui accident rutier, în urma căruia un român și-a pierdut viața.

Acesta este al patrulea accident mortal, care a avut loc, într-o singură săptămână, pe teritoriul Sud-Gironde. Jandarmii cer participanților la trafic să fie deosebit de vigilenți, mai ales dimineața devreme. când drumurile sunt umede și vizibilitatea este limitată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel