Bulgaria. Opt polițiști români, detașați la Balcic și Albena, în această vară

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
balcic_politist_roman
balcic_politist_roman

Opt polițiști români vor fi detaşaţi la Balcic, în iulie și august. Împreună cu oamenii legii din Bulgaria, poliţiştii români vor desfăşura activităţi de siguranţă publică în cadrul unor patrule comune. 

Cazarea și mâncarea vor fi asigurate de autorităţile din Balcic și Albena. Primăria locală a aprobat acordarea unui sprijin financiar de până la 10. 000 BGN pentru perioada 1 iulie - 31 august. Scopul este ca polițiștii români să lucreze cu omologii lor bulgari în domeniul prevenirii și ordinii publice.

Una dintre prioritățile Ministerului de Interne și ale Direcției Regionale Dobrich constă în asigurarea securității, menținerea ordinii publice și combaterea criminalității în timpul sezonului estival 2020, scrie bnr.bg.

În lunile iulie și august 2020 sunt așteptaţi cetățeni români, care deja au început să facă rezervări. Şeful Poliției Nikola Panchev a declarat de şapte ani se desfăşoară activitatea comună a poliţiştilor români şi bulgari în oraşul orașul Balcic și 10 ani în stațiunea Albena. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel