Buget 2019. Teodorovici: "Bugetul e gata, așteptăm Parlamentul din vacanță"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici a vorbit, sâmbăta dimineață, despre bugetul de stat pentru anul 2019, precizând că acesta e gata și se așteaptă ca Parlamentul să se întoarcă din vacanță. 

"Atunci când Parlamentul vine din vacanță va găsi proiectul de buget realizat, propus. Am făcut calcule, estimări, este normal ca acest proiect să se discute. Noi, la Ministerul de Finanțe, am terminat partea de buget, urmează discuția la nivelul Coaliției. Atunci când toate lucrurile sunt convenite, se afișează public. Nu este niciun fel de problemă în a finanța ceea ce înseamnă cheltuieli de zi cu zi, aici mărefer la ministere, agenție, salarii, investiții. Am avut discuții cu toate ministerele, știu ce au de făcut" a declarat ministrul Eugen Teodorovici, sâmbătă dimineața, într-o emisiune la postul Antena 3. 

Citește și: România nu are buget de stat pe 2019. Roman, PNL: "Este absolut incredibil!"

"Toate cheltuielile prevăzute pentru întregul an, salarii, pensii și bani pentru investiții sunt asigurați. Nu înseamnă că luna ianuarie nu va fi prinsă în bugetul pentru 2019", a mai spus Eugen Teodorovici.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel