Brutele și dezaxații de la Jandarmeria PSD

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

La cinci zile de la represiunea jandarmilor-mineri în Piața Victoriei continuă să apară imagini și informații cu victimele de pe data de 10 august 2018.

Ultimele imagini difuzate doar de anumite televiziuni sunt cu un bătrân care este ciomăgit în stația de tramvai unde aștepta liniștit să plece spre casă. Înainte să se urce în tramvaiul care oprise în stație, jandarmii îi aplică pe la spate câteva bastoane după cap și pe cârcă. Bonus, un alt jandarm dă cu gaze în tramvai.

Duminică au apărut mai multe cadre în care se vedea limpede cum jandarmii alergau pe Calea Victoriei diverși indivizi pe care îi găseau în cale – unii dintre ei stăteau pe troturar în fața unei bănci de unde voiau să scoată bani de la bancomat, alții erau în magazine sau farmacii.

Sunt zeci de mărturii ale unor oameni care spun că s-au refugiat în magazine și au fost urmăriți de jandarmi, angajații fiind nevoiți să-I scotă pe ușa din spate. Dar nici așa nu au scăpat deoarece în spatele bocului erau alții care căutau protestatari pe străzile lăturalnice.

Cum sunt alți protestatari care relateză cum s-au ascuns prin boscheți, scări de bocuri sau curțile caselor de pe bulevardul Mihalache ca să scape de furia jandarmilor.

Iar câțiva turiși israelieni sunt scoși cu forța dintr-un taxi, întinși pe jos și bătuți.

Alte imagini arată că mai mulți oameni ridică mâinile în sus arătând că nu sunt violenți și cad sub bastoanele jandarmilor.  Cum sunt și mulți jurnaliști care arată legitimațiile și le sunt călcate în picioare telefoanele, sunt bruscați, alergați.

Toate aceste imagini arată cum acționeză niște brute, dezaxați, care impart în stânga și în dreapta pumni, bastoane, gaze, care păreau pregătiți să calce în picioare și chiar să omoare civili nevinovați. Cine sunt aceste brute, cum îi cheamă și dacă mai sunt astăzi în jandarmerie, iată întrebări la care nici prin cap nu le trece să răspundă. O instituție populată de dezaxați trebuie desființată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel