Brioșe cu brânză de vaci și stafide, fără zahăr și fără făină de grâu. N-ai idee cât de bune ies. Trebuie să-ți notezi rețeta!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Brioșe cu brânză de vaci și stafide, fără zahăr și fără făină de grâu. N-ai idee cât de bune ies. Trebuie să-ți notezi rețeta!
Brioșe cu brânză de vaci și stafide, fără zahăr și fără făină de grâu. N-ai idee cât de bune ies. Trebuie să-ți notezi rețeta!

Brioșele cu brânză de vaci îi vor atrage pe toți membrii familiei, de la mic la mare. De ce să nu te bucuri de ceva gustos și în același timp foarte sănătos. Aluatul acestor brioșe nu conține zahăr și nici făină de grâu, în locul căreia vom pune făină de orez. 

Brânza de vaci este responsabilă pentru textura plăcută umedă a coacerii. Ei bine, stafidele oferă brioșelor un gust familiar care vă va plăcea. Trebuie să le încercați!

Nu-i poți uita gustul. Din brânză de vaci, griș și-o tigaie faci cel mai demențial desert. Uită de clasicii papanași

 

Brioșe cu brânză de vaci și stafide - Ingrediente

 

- Ouă - 2 bucăți

- înlocuitor de zahăr - 1 linguriță (1-2 g)

- iaurt natural - 4 linguri (80g)

- brânză de vaci cu un conținut de grăsime de 5% - 125 g

- extract de vanilie - 1/3 linguriță (1-2 g)

- stafide - 70 g

- făină de orez - 110 g

- praf de copt - 1 linguriță (3-4g).

Altfel de colțunași. Găluște leneșe, rețeta mai rapidă și mai delicioasă! Nu știam că se prepara atât de simplu acest desert

 

Brioșe cu brânză de vaci și stafide - Mod de preparare

 

Pregătiți aluatul pentru brioșele cu brânză de vaci și stafide. Pentru a face acest lucru, spargeți ouăle la temperatura camerei într-un castron și adăugați înlocuitor de zahăr la ele. Amestecați bine și adăugați iaurt. Bate din nou.

Frecați brânza de vaci printr-o sită fină. Se adaugă la amestecul de ouă din bol și se amestecă totul bine cu un tel. Se toarnă extractul de vanilie și se amestecă din nou.

Uimește-ți familia cu un pandișpan cu cremă. Miezul moale și pufos ca un nor se topește în gură

Se spală bine stafidele și se usucă pe un prosop de hârtie. Cerneți făina de orez cu praful de copt printr-o sită fină. Se adaugă la amestecul de ouă încetul cu încetul, amestecând constant.

Pregătiți formele de brioșe. Ideal este unul mare din silicon. Turnați aluatul în ele, având grijă să nu le umpleți mai mult de jumătate pentru că brioșele vor crește în timpul procesului de coacere.

Încinge cuptorul la 180°C. Coaceți brioșele timp de aproximativ o jumătate de oră. Lăsați aluatul să se răcească puțin, apoi transferați cu grijă pe o farfurie de servire.

Se lasă să se răcească până devin călduțe. Brioșele cu brânză de vaci pot fi servite cu zahăr pudră deasupra precum și cu iaurt grecesc sau smântână cu conținut scăzut de grăsimi.

Cea mai bună rețetă de brioșe foarte pufoase. Fără lucruri complicate, fără creme, fără pretenții, doar dragoste în fiecare mușcătură

Poftă bună!

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel