BREXIT. Miting zgomotos pentru referendum. Mesaje dure: „Hitler ar fi fost mândru”

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Britanicii s-au manifestat zgomotos la Londra, cerând un nou referendum asupra acordului final în legătură cu Brexit.

Mitingul a venit în contextul blocării negocierilor pentru Brexit dintre Uniunea Europeană şi Marea Britanie. Ideea unui nou referendum a câştigat popularitate în ultimele luni în Regatul Unit. Personalităţi politice de toate culorile susţin ideea, precum fostul prim-ministru laburist Tony Blair. Premierul britanic Theresa May a respins deja un astfel de referendum.

Au ieșit în stradă celebrităţi, activişti, membri ai Partidului Laburist şi ai Partidului Verzilor, chiar şi posesori de câini, care cer un aşa-numit „Wooferendum”.

Mesaje dure

Unele din persoanele prezente au venit cu mesaje dure, unele conținând injurii.  „Theresa May este o reptilă”, „Brexit este un cult de moarte”, „Brexit e o nebunie”, „Rasiști ****”, „Hitler ar fi fost mândru de Brexit” – sunt doar câteva dintre mesaje. Mai mult de atât, unele dintre acestea duceau cu gândul la mesajele folosite în România, mai exact: „M**e PSD”.

Acesta nu este primul marş important anti-Brexit din 2018. În luna iunie a mai avut loc un miting similar, la care au venit aproximativ 100.000 de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel