BREAKING! INCIDENTE la protest: Oamenii cer DESFIINȚAREA scenei din Piață

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Protest 10 august 2019. Noi incidente în Piața Victoriei. Românii din Diaspora cer desființarea scenei care a fost montată în Piața Victoriei.

Românii care protestează în acest moment în Piața Victoriei cer desființarea scenei, după ce mai multe persoane s-au urcat pe ea să transmită mesaje.

Organizatorii manifestației din Piața Victoriei au fost huiduiți, sâmbătă, chiar de către protestatari după ce au încercat să pună muzică de pe o scenă amplasată în perimetrul Pieței. Aceștia au renunțat la a mai transmite vreun mesaj de pe scenă.

"Dă-te jos! Dă-te jos! Rușine să vă fie!", "Securiștilor, ne mai trebuie să dansăm aici, să facem o horă", "Dă scena jos! Ce vreți, să deturnați protestul?", "Arde cămașa pe noi. Au murit oameni aici, băi!" - au fost reproșurile manifestanților la adresa organizatorilor, care au încercat să pună muzică, de pe o scenă amplasată în Piața Victoriei.

Astfel, organizatorii au renunțat la a mai transmite vreun mesaj de pe scenă, anunțul fiind făcut de către protestatarul Marian Moroşanu, poreclit "Ceauşescu", cunscut pentru participarea sa la astfel de evenimente.

"Nu am venit să ne certăm și să ne înjurăm. Vă rog, să fim uniți, să reconstruim România. E ultima dată când se vorbește de la această scenă. Îmi pare rău că s-a pus muzică. Pare miting PSD, nu suntem ca ei, pentru acest luru am venit din Italia, Spania, Anglia, Suedia și din toată România să cerem acelor criminali să răspundă pentru crimele din 10 august", a spus Marian Moroșanu, poreclit Ceaușescu, de pe scena amplasată în Piață, potrivit Mediafax.

Oamenii aflați în afara scenei au început să huiduie și să arunce cu sticle cu apă.

VIDEO

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel