BREAKING. Un militar ROMÂN a MURIT în timpul exploziei de la Kabul

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură stirileprotv.ro
Sursa foto: captură stirileprotv.ro

Un militar român a murit în Afganistan, în urma unei explozii în capitala afgană Kabul, au precizat surse din cadrul Ministerului Apărării. Militarul a murit după ce o mașină încărcată cu explozibil a fost detonată.

Surse din cadrul Ministerului Apărării au precizat, pentru Mediafax, că un militar din România a murit, joi, în urma unei explozii în Kabul.

O mașină încărcată cu explozibil a fost detonată joi în estul capitalei afgane Kabul, în apropierea zonei în care se află misiunile diplomatice străine, printre care ambasada Statelor Unite și sediul misiunii NATO, au anunțat oficialii locali, citați de Associated Press.

Cel puțin trei persoane au murit și alte 30 au fost rănite, a transmis directorul spitalului la care au fost transportate victimele.

Militanţii talibani au revendicat joi responsabilitatea pentru atentatul sinucigaş cu maşină-capcană din Kabul care a vizat un punct de control din apropierea cartierului general al misiunii Resolute Support a NATO. Iniţial, se vorbea despre cel puţin 5 morţi şi 35 de răniţi, potrivit agenţiilor de presă dpa şi EFE.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel