Cadavru găsit într-o mașină care a luat foc la Brașov

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Cadavrul unei femei a fost găsit într-o mașină care a luat foc, în Tărlungeni, Brașov.

Cadavrul unei femei a fost găsit, marți, într-o mașină care a luat foc în timp ce era parcată în Tărlungeni, județul Brașov. Anchetatorii sunt la fața locului pentru a cerceta cum s-a întâmplat tragedia.

Polițiștii din Brașov au fost sesizați, marți, prin apel la 112, că o mașină a luat foc în timp ce era parcată în Tărlungeni, din județul Brașov.

După ce pompierii brașoveni au lichidat incendiul, în interiorul autovehiculului a fost identificat cadavrul unei femei.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat tragedia.

Ancheta este în curs de desfășurare.

Surse din anchetă au declarat, pentru MEDIAFAX, că femeia găsită decedată în mașină ar avea probleme psihice, astfel că se ia în calcul și posibilitatea sinuciderii. Mașina era dezafecatată într-o curte în care erau două butelii de gaz.

Incendiul, la câteva zile după explozia de la Arad 

 

Incendiul vine la câteva zile după ce omul de afaceri Ioan Crișan, în vârstă de 66 de ani, a murit după ce mașina sa a explodat. 

Raportul necropsiei arată că omul de afaceri Ioan Crișan, în vârstă de 66 de ani, a murit din cauza exploziei, la câteva secunde după deflagrație. Procurorii au schimbat încadrarea în cazul exploziei produse în Arad din omor în omor calificat cu premeditare.

„Cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat cu premeditare, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin”, a transmis, luni, 31 mai, Parchetul General.

Procurorii mai anunță că duminică a fost finalizată cercetarea la fața locului și că procurorul de caz a dispus realizarea mai multor expertize și constatări.

În acest caz, au fost audiate mai multe persoane.

„În vederea unei bune înfăptuiri a actului de justiție și soluționării cu celeritate a cauzei, au fost alocate importante resurse umane și logistice de către Poliția Română, care își desfășoară activitatea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică”, a mai transmis Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Amintim că o explozie, urmată de un incendiu și soldată cu un deces a avut loc sâmbătă dimineața în parcarea unui supermarket din municipiul Arad. La volan se afla Ioan Crișan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel