Bogdan Stanoevici, fostul ministru al Diasporei, în continuare în stare gravă. Acum două luni refuza să poarte masca

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Fostul ministru al Românilor de Pretutindeni, continuă să fie în stare extrem de gravă și respiră doar ajutat de aparate, relatează A3. În urmă cu două luni, Stanoevici refuza să poarte mască și chiar a participat la proteste "anti-botniță"

Conform sursei citate, Bogdan Stanoevici este în continuare conectat la aparate, având probleme grave la nivelul plămânilor. Acesta a contractat și o infecție nozocomială la spitalul Sfântul Pantelimon.

Reamintim că Bogdan Stanoevici a fost inițial internat la spitalul Sfântul Pantelimon, iar după ce starea actorului s-a înrăutățit, acesta a fost transferat la Fundeni. 

Bogdan Stanoevici, anti mască la începutul pandemiei

 

În urmă cu două luni, când nu se infectase încă, fostul ministru al Românilor de Pretutindeni Bogdan Stanoevici a dat explicaţii, într-o conferinţă de presă de acum două luni de ce nu poartă mască de protecţie, susţinând că este sănătos şi nici nu încalcă legea.

"Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum - faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment", spunea Stanoevici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel