Blue Air introduce zboruri Londra-București și retur, zilnic, din 1 decembrie. Cerere crescută

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Compania Blue Air anunță că, din 1 decembrie, va introduce zboruri zilnice pe ruta București - Londra Heathrow, ca urmare a cererii crescute.

„Pentru a satisface cererea în creștere pentru ruta București Otopeni - Londra Heathrow, Blue Air adaugă doua zboruri pe săptămână, operând 7 servicii săptămânale în perioada sărbătorilor de iarnă și până la sfârșitul lunii martie 2021. Prețurile biletelor încep de la 29,99 euro /segment, taxe incluse”, a anunțat compania Blue Air. 

Zborurile București-Londra, operaționale din 1 decembrie 

 

Astfel, începând cu 1 decembrie 2020, Blue Air va opera zboruri zilnice pe ruta București Otopeni - Londra Heathrow.

Compania planificase inițial să opereze 5 zboruri săptămânale, dar pentru a răspunde interesului ridicat al pasagerilor, a decis suplimentarea frecvenței, adăugând zboruri noi în zilele de miercuri și sâmbătă pe toată durata programului de iarnă 20/21.

„Blue Air se angajează să devină prima alegere de transport aerian pe ruta București - Londra, iar serviciul nostru zilnic către Londra Heathrow este o etapă majoră în atingerea acestui obiectiv prioritar. Clienții noștri sunt pe deplin familiarizati cu brandul Blue Air și au demonstrat un interes deosebit față de noul nostru serviciu din Londra Heathrow”, a declarat Krassimir Tanev, CCO Blue Air.

„Ne așteptăm ca, datorită introducerii zborurilor zilnice, aceasta ruta să recupereze aproape 100% din cererea din anul precedent”, a adăugat Tanev.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel