Bloc evacuat în Pitești: O Grenadă a fost găsită în balconul apartamentului unui fost cadru militar

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Patru etaje ale unui bloc din Pitești au fost evacuate, după ce un bărbat a găsit o grenadă în balconul tatălui său, decedat de mai mulți ani. 

O grenadă a fost găsită, duminică seara, în balconul unui apartament din Piteşti care a aparţinut unui fost cadru militar, decedat de mai mulţi ani, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

"La data de 5 martie a.c., în jurul orei 18,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi, prin (...) 112, cu privire la faptul că un tânăr a găsit o grenadă în balconul apartamentului tatălui său, fost cadru militar, dar care nu mai este în viaţă de câţiva ani. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti, care au luat primele măsuri şi au evacuat locatarii de la etajele 6 până la 10 şi au blocat accesul în zonă", se arată într-o informare transmisă de IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, au fost solicitaţi să intervină şi poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, echipajele specializate din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale - Compartimentul Pirotehnic.

"Din primele verificări, s-a constatat că grenada este ofensivă, posibil de manevră şi a fost ridicată în condiţii de siguranţă", au precizat reprezentanţii IPJ Argeş, potrivit Agerpres.

Poliţiştii de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase vor efectua cercetări în acest caz, urmând să se stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel