Blegia. Prostituată româncă jefuită pe stradă. Făptașii, descoperiți după luni întregi din cauza unui far defect

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Româncă acuzată de acte obscene într-un loc public în timpul blitz-ului carabinierilor din Roma și amenzi de peste 10.000 de euro
Româncă acuzată de acte obscene într-un loc public în timpul blitz-ului carabinierilor din Roma și amenzi de peste 10.000 de euro

Datorită rețelei de camere de luat vederi, poliția din Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken a reușit să rezolve 72 din cele 181 de cazuri de anul trecut. În februarie, poliția a reușit să îi aresteze pe hoții care au jefuit cu forța o prostituată româncă din Stayen.

„Acesta a fost un bun exemplu al utilității rețelei de camere de luat vederi", explică șeful poliției, Steve Provost. "Unul dintre farurile mașinii în care se aflau autorii faptei era defect. Faptele s-au petrecut la ora 3 dimineața și acesta a fost singurul indiciu pe care l-am avut datorită camerelor de luat vederi de la Stayen".

„Am analizat apoi toate imaginile și, pe una dintre camerele ANPR, mașina a fost localizată și am putut verifica numărul de înmatriculare. Așa am aflat că erau români care stăteau în Liege. În timpul unei percheziții la Liege, au fost arestate două persoane, dintre care una a fost arestată de judecătorul de instrucție", precizează poliția, citat de niewsblad.be.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel