Bilanț NEGRU: Cel puţin 64 de MORȚI în urma atentatelor de la Kabul. 4 soldați americani uciși

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Cel puţin 64 de persoane, inclusiv patru militari americani, au fost ucise în dublul atac sinucigaş comis joi în zona Aeroportului din Kabul, afirmă oficiali afgani şi din cadrul armatei americane. 

Un oficial din cadrul serviciilor medicale de urgenţă din Afganistan a declarat, conform publicaţiei The Wall Street Journal, că 60 de civili afgani au fost ucişi în atentat.

De asemenea, conform unor oficiali din cadrul armatei americane, patru militari americani au murit, iar alţi trei au fost răniţi în atentate.

Departamentul american al Apărării a confirmat, joi seară, că printre persoanele ucise în dublul atentat produs în zona Aeroportului din Kabul se numără militari americani, fără însă a oferi un bilanţ.

Două explozii au avut loc, joi după-amiază, la Punctul de acces "Abbey" al Aeroportului internaţional din Kabul şi la Hotelul Baron, situat în apropiere. Atacurile teroriste s-au produs în timp ce mii de persoane aşteaptă să fie evacuate din Afganistan. Statele Unite suspectează că atentatul a fost comis de reţeaua teroristă Stat Islamic.

Mişcarea talibanilor afgani a condamnat vehement atacurile teroriste, transmiţând că s-au produs într-o zonă aflată sub controlul trupelor americane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel