Belgia. Un român a furat poșete Louis Vuitton în valoare de 140.000 de euro. Decizia judecătorilor 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un tânăr de 25 de ani din Constanţa, recidivist, a fost condamnat in Belgia la cinci ani de închisoare pentru două furturi şi trei tentative de furt. Autorităţile belgiene au cerut ca tânărul sa fie trimis în România pentru executarea pedepsei.

 

Potrivit sentinţei de condamnare a românului, faptele au fost comise în vara anului 2016. Împreună cu o trupă de spărgători, acesta a încercat să comita mai multe furturi prin efracţie, escaladare sau cu folosirea unor chei false.

Gaşca de hoţi, din care făcea parte şi românul, a spart un magazin de telefoane de electronice, de unde au fost furate mai multe Iphone-uri, Ipad-uri si laptopuri. Hoţii au dat lovitura în noaptea de 9 spre 10 august 2016. În timp ce se aflau în localitatea Knokke-Heist, românul şi complicii săi au furat, dintr-un magazin, poşete Louis Vuitton, în valoare de aproape 140.000 de euro. Alte trei trei furturi, de la magazinele Philipp Plein, Channel şi Planet Parfum, au rămas doar în faza de tentativă, jafurile eşuând.

În urma procesului, judecătorii belgieni l-au condamnat pe românul de 25 de ani la cinci ani de închisoare. Autorităţile belgiene au solicitat transferarea tânărului pentru executarea pedepsei în Romania, Curtea de Apel Constanţa admiţînd în 14 iulie "repatrierea" infractorului român.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel