Belgia. Nouă metodă de înșelătorie cu „teste Covid“: Alertă de la Poliție

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
politia_belgia
politia_belgia

Poliția din Belgia atenționează populația cu privire la o nouă escrocherie, înlesnită în contextul măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Polițiștii belgieni identificat o nouă metodă de escrocherie. Indivizi, pretinzând că sunt cadre medicale, merg ușă în ușă oferindu-se să efectueze teste de screening Covid-19. Odată intrați în case, cu acordul proprietarilor, unul dintre ei atrage atenția ocupanților casei pregătind pseudo-testul în timp ce complicele său profită de ocazia pentru a sustrage obiecte de valoare sau bani.


„Vă reamintim că în niciun caz specialiștii în sănătate nu vor aborda astfel populația pentru a efectua acest tip de test. Vă recomandăm să fiți extrem de vigilenți dacă vă confruntați cu astfel de persoane: refuzați testul și, mai ales, nu permiteți nimănui accesul în locuință, apoi asigurați-vă că aceste persoane nu pot intra în casă prin efracție, cum ar fi o fereastră sau o intrare secundară lăsată deschisă. Notificați imediat poliția locală!“, se arată într-un mesaj de alertare al populației lansat de poliția belgiană.

2. -imagine fara descriere- (police_belgia_hoti_test.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel